ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωταθλητής στο ΟΑΚΑ σε σούπερ απόδοση ο Θρύλος!

Πρωταθλητής στο ΟΑΚΑ σε σούπερ απόδοση ο Θρύλος!

Ήρθε η ώρα να τελειώσουν τα αστεία. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο… αγαπημένο του ΟΑΚΑ για ακόμα ένα διπλό και για μία μεγάλη νίκη, η οποία θα του δώσει αυτό που αξίζει: Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Θρύλος έπαιξε όπως έπρεπε και έκανε πάρτι στο Game 3 των τελικών της Basket League. Με τον Κώστα Σλούκα να πρωταγωνιστεί (14 πόντοι, 7 ασίστ), ο Ολυμπιακός διέλυσε τους «πράσινους» με 75-52 και έδειξε την πραγματική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Πειραιώτες έπαιξαν μάλιστα χωρίς τον τραυματία Κώστα Παπανικολάου, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον τέταρτο τελικό, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ έσφιξε τα δόντια και έπαιξε με οστικό οίδημα, χωρίς να είναι στο 100% της κατάστασής του.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Θρύλος βρίσκεται – τουλάχιστον – ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τον αντίπαλό του και μπορεί να τελειώσει τη δουλειά στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να ελέγξει τον ρυθμό και να φύγει πρωταθλητής από το Μαρούσι, όπως έχει κάνει ξανά στο παρελθόν. Στο 1.87 το διπλό των «ερυθρόλευκων με χάντικαπ -4,5 πόντων.

Στην ίδια βάση, είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες μπορούν να κρατήσουν το τέμπο εκεί που θέλουν, αφού γνωρίζουν ότι ποιοτικά δεν υπάρχει αντίπαλος στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την ικανότητα να σκοράρει πολύ και το Under 147,5 πόντων βρίσκεται σε απόδοση 1.92.

Επιπρόσθετα, η μέχρι στιγμής πορεία των τελικών μας οδηγεί στην αναμονή για ένα σκληρό ματς, τουλάχιστον από τη μεριά της ομάδας που υστερεί – κατά πολύ – ποιοτικά. Σε απόδοση 1.60 το ενδεχόμενο να σφυριχτεί τουλάχιστον ένα αντιαθλητικό φάουλ στον τέταρτο τελικό της BasketLeague.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ