ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι και το 35,00 απόδοση

Ο Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι και το 35,00 απόδοση

Το θέμα των τελευταίων ημερών είναι η μετακόμιση του - κατά πολλούς κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη - Λιονέλ Μέσι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι και το Betmarket σας παραθέτει όσα πρέπει να γνωρίζετε και μία αξιόλογη στοιχηματική επιλογή στο 35,00!

Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς ο Αργεντίνος super star είχε δύο προτάσεις στα χέρια του, τόσο από την ομάδα της καρδιάς του (Μπαρτσελόνα) όσο και από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Μέσι: Η απόρριψη σε Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ - η ανακοίνωση από Ίντερ Μαϊάμι

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα αλλά και μεγάλο μέρος του φίλαθλου κόσμου περίμενε διακαώς την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα που κακά τα ψέματα μεγαλούργησε. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως, καθώς όπως και ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του, άκουσε ότι θα έπρεπε να πουληθούν παίκτες και να γίνει μείωση σε μισθούς τους για να επιστρέψει στον σύλλογο (κάτι που δεν ήταν σίγουρο λόγω και της νομοθεσίας στη Λα Λίγκα) και ο ίδιος δεν ήθελε να έχει ανάμειξη.

Παράλληλα, δήλωσε πως δεν ήθελε να περάσει τα ίδια με αυτά που έγιναν τον Αύγουστο του 2021, όπου και αποχώρησε από τους «Μπλαουγκράνα», διότι τον έφθειραν στο ψυχολογικό κομμάτι.

Τέλος, από την στιγμή που δεν προχώρησε το όλο concept με την Μπαρτσελόνα, ήθελε να φύγει από την Ευρώπη και τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτεί περισσότερο την οικογένεια του.

Όσο για την πρόταση της Αλ Χιλάλ, η οποία αν μη τι άλλο ήταν εξωπραγματική (1.500.000.000 του πρόσφερε για 2 χρόνια), την απέρριψε αναφέροντας πως η απόφαση του ξεκάθαρα δεν είχε να κάνει με το οικονομικό σκέλος.

Στην συνέχεια έγινε το… μπαμ με τον ίδιο να ανακοινώνει ότι θα μετακομίσει στο South Beach για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι και το 2026, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε έτος.

Όσων αφορά τις οικονομικές απολαβές του, ο «Πούλγκα» θα εισπράττει περισσότερα από τα διπλάσια χρήματα του συνόλου της νέας του ομάδας και 638 φορές παραπάνω από τις ετήσιες αποδοχές των χαμηλότερα αμειβόμενων ποδοσφαιριστών του MLS. Με λίγα λόγια θα λάβει μέσα στα επόμενα 2 χρόνια περίπου 200 εκατομμύρια δολλάρια.

Η επιρροή του Μέσι στον κόσμο και στην Ίντερ Μαϊάμι

Η ηχηρή είδηση της μεταγραφής του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα η νέα του ομάδα από περίπου 1 εκατομμύριο followers να φτάνει μέσα σε 5 μέρες τους 7,8 (!) και τα νούμερα διαρκώς να αυξάνονται.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Ίντερ Μαϊάμι δεν αναμένεται να σταματήσει στον Αργεντίνο… μάγο, αφού έχει ως πιθανούς στόχους τους Μπούσκετς, Άλμπα, Σουάρεζ και Ντι Μαρία βασιζόμενη φυσικά και στην επιρροή που έχει ο Μέσι, ο οποίος αναμένεται να ανοίξει το δρόμο προς την Αμερική και σε άλλα hot ονόματα.

Η θέση της Ίντερ Μαϊαμι στο MLS και το πιθανό επίσημο ντεμπούτο του Μέσι

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ίντερ Μαϊάμι αποτελεί την ουραγό της Ανατολικής Περιφέρειας, μετρώντας τις περισσότερες ήττες από κάθε άλλη ομάδα του MLS (12), ενώ έχει κερδίσει μόλις 5 αγώνες. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, πως σε 17 παιχνίδια δεν έχει εμφανίσει ακόμα το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Ταυτόχρονα, είναι από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις των αναμενόμενων γκολ, με μόλις 14,49 (XG).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρήκε τον άνθρωπο που είναι ικανός να γυρίσει το... διακόπτη στο Μαϊάμι, όμως το ντεμπούτο του θα καθυστερήσει ακόμα λίγο.

Επίσημη ημερομηνία δεν υπάρχει ακόμα, όμως θα γίνει τον Ιούλιο, όπου ανοίγει η δευτερεύουσα μεταγραφική περίοδος για το MLS (5 Ιουλίου). Υπάρχουν αρκετές πιθανές ημερομηνίες, με επικρατέστερη αυτή στις 21 Ιουλίου απέναντι στη Μεξικανική Κρουζ Αζούλ για τον θεσμό του League Cup (νέο εγχείρημα του MLS σε συνεργασία με τη Liga MX).

Το sold out της Ίντερ Μαϊάμι και το 150,00 που έγινε 19,00

Είναι τέτοιο το «Μέσι affection» που μέσα σε λίγες μέρες έγινε sold out σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Ίντερ Μαϊάμι και αναμένεται να συμβεί το ίδιο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προφανώς και οι στοιχηματικές εταιρίες δεν θα έμεναν… αμέτοχες, αφού πριν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Παγκόσμιου πρωταθλητή, το ενδεχόμενο να κατακτήσει το MLS η Ίντερ Μαϊάμι προσφερόταν στο 150,00 και πλέον έχει πάρει την… κατιούσα, καθώς «παίζεται» στο 19,00 από τη Winmasters.

Υψηλότερη τιμή της συγκεκριμένης επιλογής στην Stoiximan, η οποία προσφέρει την κατάκτηση στο 35,00 και δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση, αν αναλογιστούμε πως απομένουν 17 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται στο -7 από τα μπαράζ και στο -11 από την απευθείας είσοδο της στα πλέι οφ, για να διεκδικήσει στην συνέχεια τις πιθανότητες της για την κούπα, ενώ όπως αναφέραμε και παραπάνω αναμένεται να υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ της.

Αναλυτικά οι αποδόσεις κατάκτησης:

  • Winmasters: 19,00
  • Novibet: 21,00
  • Bet365: 21,00
  • Stoiximan: 35,00
 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ