ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προγνωστικά: Άντερλεχτ - Αλκμάαρ και Βασιλεία – Νις

Προγνωστικά: Άντερλεχτ - Αλκμάαρ και Βασιλεία – Νις

Μπαίνει σε ρυθμούς προημιτελικών το Europa Conference League και εμείς έχουμε προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες Άντερλεχτ - Αλκμάαρ και Βασιλεία - Νις.

Άντερλεχτ - Αλκμάαρ

Η Άντερλεχτ πέρασε από το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ και έτσι έφτασε να είναι στις «8» καλύτερες ομάδες του Europa Conference League. Γενικά τα πάει καλά τον τελευταίο καιρό. Μετράει 6 σερί αγώνες χωρίς ήττα ενώ στους τελευταίους 5 δεν δέχτηκε κανένα γκολ. Τυχερή μέσα στην Ισπανία που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Η Βιγιαρεάλ έφτασε τα 2,90 xgoals ενώ και η ίδια ήταν στα 2,21 την ώρα που το τελικό σκορ έγραψε 0-1.

Πέρασε το εμπόδιο της Λάτσιο με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) και έτσι η Αλκμάαρ βρέθηκε στους «8» της διοργάνωσης. Μετά από την εντός έδρας νίκη - πρόκριση απέναντι στην Λάτσιο, η ομάδα «ξεφούσκωσε» και δέχτηκε 2 ήττες και 1 ισοπαλία.

Προγνωστικά Άντερλεχτ - Αλκμάαρ

Οι Ολλανδοί θα δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι. Άλλωστε αυτό κάνουν πάντα και δεν είναι τυχαίο το ότι μετράνε 4 σερί Goal/Goal και Over2.5 στην διοργάνωση. Οι Βέλγοι δεν δίνουν ρυθμό στα παιχνίδια τους αλλά αυτό το καθορίζει κατά μεγάλο βαθμό η ομάδα που παίζει εκτός έδρας. Το over2.5 είναι σε απόδοση 2,15 στην Stoiximan και μπορούμε να πούμε ότι είναι μια επιλογή με αξία στα προγνωστικά στοιχήματος. Στα τελευταία 44 επίσημα παιχνίδια της Αλκμάαρ έχουμε 27 over2.5, δηλαδή το 61% των αγώνων της.

Βασιλεία - Νις

Χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας και έτσι η Βασιλεία βρίσκεται στα προημιτελικά του Europa Conference League. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της, για όλες τις διοργανώσεις, έχει πάρει μόλις μία νίκη. Παρουσιάζει αρκετές αστάθειες τελευταία με μεγαλύτερο πρόβλημα την αμυντική της λειτουργία.

Η Νις πέρασε με 2 νίκες το εμπόδιο της Σέριφ και έτσι βρέθηκε και αυτή στους «8» της διοργάνωσης. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, έχασε από την Παρί και έτσι «έσπασε» ένα αήττητο σερί 14 αγώνων. Την αδικεί κάπως το σκορ καθώς μέτρησε 1,57 xgoals ενώ η Παρί ήταν στα 1,16. Η επιθετική της λειτουργία είναι αρκετά βελτιωμένη γενικά και δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στα παιχνίδια της.

Προγνωστικά Βασιλεία - Νις

Η σύγκριση των δύο ομάδων, την δεδομένη στιγμή, μας οδηγεί  στη νίκη των φιλοξενουμένων. Οι Γάλλοι έχουν την ποιότητα, πολύ καλύτερο ρόστερ και μπορούν  να επιβληθούν στο παιχνίδι. Οι ικανότητα τους στο να κλέβουν μπάλες και να δημιουργούν φάσεις λόγω της ποιότητας τους, θα τους δώσει το πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Επιλογή μας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου το διπλό σε απόδοση 2,12 από την Betsson.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ