ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 11/4)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 11/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Τίποτε λιγότερο από την κατάκτηση του τροπαίου με τα μεγάλα αυτιά δεν θα είναι επιτυχία για τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος στην αρχή τη κάθε σεζόν στην έβδομη χρονιά του Πεπ Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία και αφού έχουν ξοδευτεί ένα… καράβι λεφτά! Έφτασε στα προημιτελικά ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της Λειψίας με μια νίκη και μια ισοπαλία (8-1 τέρματα). Στην Premier League, δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά επί της Σαουθάμπτον με σκορ 4-1 και να μειώσει στους 6β. από την κορυφή, έχοντας και ματς λιγότερο. Το εξίσου ευχάριστο ήταν ότι επέστρεψε «καυτός» μετά τον τραυματισμό του ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Ήταν η όγδοη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και δέκατη στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια, στα οποία διατηρεί και το αήττητο. Τις τρεις φορές που φιλοξένησε τη Μπάγερν Μονάχου, μέτρησε δύο νίκες και μια ήττα, όταν ο προπονητής της βρισκόταν στον πάγκο των Βαυαρών. Θα παραταχθεί ουσιαστικά πλήρης, αφού η μοναδική απουσία αφορά στον εξτρέμ Φόντεν.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Η επιστροφή στις υποχρεώσεις του Champions League βρίσκει τη Μπάγερν Μονάχου με μια πολύ σημαντική αλλαγή, που αφορά στην τεχνική ηγεσία. Ως γνωστόν, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν «κούνησε μαντήλι» και τα ηνία έχει πλέον ο Τόμας Τούχελ. Οι Βαυαροί έφτασαν στα προημιτελικά ξεπερνώντας πιο εύκολα από ό,τι περίμενε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο απολογισμός ήταν δύο νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Επίσης, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα η οποία βρίσκεται σε αυτή τη φάση, έχοντας να επιδείξει μόνο νίκες, έξι στον όμιλο και τις δύο στα πρώτα νοκ άουτ με την παρέα των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ. Στη Bundesliga, προέρχεται από μια επαγγελματική νίκη με 1-0 απέναντι στη Φράιμπουργκ και παρέμεινε στην κορυφή και στο +2 από τη Ντόρτμουντ. Φέτος, η ίδια έχει δυσκολέψει τον εαυτό της, αφού οι απώλειες είναι πάρα πολλές και μετά από χρόνια, όλα θα είναι ανοιχτά μέχρι το φινάλε. Σταθερά εκτός δράσης βρίσκονται οι Νόιερ (κίπερ) και Ερνάντες (αμυντικός), ενώ εκτός αποστολή έμεινε και ο Τσούπο-Μοτίνγκ (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΙΝΤΕΡ (22:00): Απογοητευτική η Μπενφίκα στο πρόσφατο ντέρμπι με την Πόρτο στο πρωτάθλημα, ίσως είχε το μυαλό της και στο ματς με την Ίντερ για το Champions League. Μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 10' με αυτογκόλ, έδειξε ωστόσο να επαναπαύεται και το πλήρωσε. Στο 45' δέχτηκε την ισοφάριση, λίγα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ της Πόρτο, η οποία τελικά βρήκε την ανατροπή στο 54'. Και κράτησε το υπέρ της σκορ με σχετική ευκολία έως το φινάλε. Στον προηγούμενο γύρο του Champions League δεν είχε πρόβλημα να περάσει το εμπόδιο της Μπριζ με δύο νίκες. 2-0 στο Βέλγιο και 5-1 στην Πορτογαλία. Εκτός από το σημερινό ματς ο στόπερ, Οταμέντι που είναι τιμωρημένος, τραυματίες οι Ντράξλερ, Γκέδες.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΙΝΤΕΡ (22:00):  Δεύτερο συνεχόμενο ραντεβού με πορτογαλική ομάδα. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Πόρτο, χρειάστηκε πάντως αρκετή δόση τύχης για να τα καταφέρει. Επικράτησε στο πρώτο ματς με 1-0, με τους Πορτογάλους να χάνουν πολλές ευκαιρίες, κράτησε το 0-0 στο Ντραγκάο. Σε ένα ματς που στο φινάλε του η Πόρτο είχε δύο δοκάρια. Προέρχεται από γκέλα στην Ιταλία, αφού την Παρασκευή έπαιζε εκτός έδρας με τη Σαλερνιτάνα και ήρθε ισόπαλη με 1-1. Σε ένα ματς που προηγήθηκε στο 6' με τον Γκόσενς, είχε δύο δοκάρια και σωρεία ευκαιριών, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 90' από σέντρα - σουτ που κατέληξε στα δίχτυα. Έχει το άγχος της τετράδας, αλλά ρίχνει και μεγάλο βάρος πια στο Champions League. Τσαλχάνογλου και Σκρίνιαρ παραμένουν εκτός δράσης και είναι τα μοναδικά προβλήματα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ