ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Με 3.15 στο Περιστέρι

Κύπελλο Ελλάδας: Με 3.15 στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία του στο πρώτο ημίχρονο της μάχης του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό, όταν ισοφάρισε με τον Κιάρτανσον στο 11' και στη συνέχεια σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για να πάει με προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Πειραιωτών και την κλάση του Μαρσέλο στη συνέχεια, με το τελικό 4-1 υπέρ των «ερυθρολεύκων» να μην αφήνει περιθώρια ανατροπής στη ρεβάνς. Με καλή ψυχολογία πάντως οι Περιστεριώτες μετά το 2-0 επί του Ιωνικού στη Super League, που τους φέρνει στην 7η θέση και πλέον μόλις στο -4 από τα playoffs.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 4-0 του Βόλου. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους» με απολογισμό τερμάτων 11-0 σε αυτό το διάστημα, μείωσαν την διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς και ελπίζουν για μια καλύτερη συνέχεια που θα τους ξαναβάλει στο κόλπο του τίτλου.

Πολύ μεγάλο το προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, δίνει στον Μίτσελ την ευκαιρία να προσφέρει ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί στη διάρκεια της σεζόν.

Δεν προκύπτει λόγος για σκοπιμότητα στο Περιστέρι, αναμένεται παιχνίδι με καλό ρυθμό, το ειδικό στοίχημα Goal/Goal στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση 3.15 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ