ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming: Με όλα όσα έχουν γίνει και με μία εβδομάδα γεμάτη δράση, φτάσαμε στην 4η αγωνιστική της Euroleague. Οι ομάδες δίνουν το δεύτερο παιχνίδι της εβδομάδας και δεν αποτελούν εξαίρεση η Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό. Η ισπανική ομάδα, ίσως και να αποτελεί μια μίνι έκπληξη, στην έναρξη της σεζόν. Η Μπασκόνια είναι στο 3-0, σκοράρει 92 πόντους στην επίθεση της και δέχεται 80.7. Μέχρι τώρα οι «Βάσκοι» βγάζουν χαρακτήρα, παίζουν πάρα πολύ καλό μπάσκετ και όπως είναι λογικό έχουν «κερδίσει» και τον κόσμο τους, που θα τους στηρίξει σε ένα ακόμα ματς. Τεράστιος πρωταγωνιστής σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές είναι ο Μάρκους Χάουαρντ, που κάνει… όργια στο παρκέ, με τρομαχτικά ποσοστά από το τρίποντο. Θα είναι πρόκληση για την ομάδα του Μπαρτζώκα να τον σταματήσει.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Καλή η Μπασκόνια, πολύ καλός και ο Ολυμπιακός όμως. Η ελληνική ομάδα δεν σταματά πουθενά και δείχνει ικανή να κερδίσει με όλους τους τρόπους. Μετά την νίκη στην Βαρκελώνη, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πήρε και το δεύτερο ισπανικό ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς καν να παίξει το καλύτερο του μπάσκετ. Του μένει το εμπόδιο της Μπασκόνια. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 3-0 και έχει βγάλει με επιτυχία από την εξίσωση τις δύο ισπανικές ομάδες, που είναι φαβορί και για το Final 4. Υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει καλή χημεία, αρκετοί παίκτες είναι σε πολύ καλό σημείο και η ομάδα του Μπαρτζώκα δείχνει ικανή για εξαιρετικά πράγματα. Θα προσπαθήσει να διώξει από την κορυφή την Μπασκόνια και να κλείσει με επιτυχία, τις 4 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Εκτός παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για τις 21:30 της Παρασκευής.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Μπαρτζώκας: «Σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

«Το ξεκίνημα είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό για την ομάδα μας. Έχουμε παίξει σε δύο δύσκολες έδρες και κερδίσαμε, κάτι που για εμένα δεν ήταν εύκολο. Ήταν πονηρά ματς», δήλωσε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας. «Από κει και πέρα, όπως έχω πει κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι τελείως διαφορετικό ματς αυτό με την Μπασκόνια, σε σχέση με την Ρεάλ. Είναι τελείως διαφορετικό το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις, τελείως άλλα πράγματα πρέπει να κάνεις και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά στην είναι άτρωτη η Μπασκόνια, είναι, όμως, σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και φυσικά ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το ματς και αυτό το γήπεδο είναι πάντα σημαντικός».

Ερωτηθείς τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κατακτήσει ένα ακόμη μεγάλο διπλό, απάντησε: «Εκτός από το να προσέξουμε την άμυνά μας, πρέπει να προσέξουμε στην επίθεση με υπομονή. Να χαμηλώσουμε λίγο τον ρυθμό του παιχνιδιού, χωρίς να παίρνουμε βιαστικές επιλογές

Ο «μαγικός» κόσμος του NBA παίζει… μπάλα εδώ

Αν δεν έχουμε αιφνιδιασμό με καλές προϋποθέσεις, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Να μετακινήσουμε λίγο την άμυνα για να ανοίξουμε τον ρυθμό».

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

ΣΧΟΛΙΑ