ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τριάδα επιλογών σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα

Τριάδα επιλογών σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργάνωσεις που έμειναν στην ιστορία.

Παρακάτω η ανάλυση των αναμετρήσεων που ξεχωρίσαμε.

Λέστερ - Λιντς

Σύγκρουση δύο ομάδων με επιθετικές αρετές αλλά άμυνες που δεν εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Ενδεικτικά, η Λέστερ έχει επιβεβαιώσει το Over 2,5 σε 8/10 παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Λιντς σε 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της. Το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον τρία τέρματα στην αναμέτρηση προσφέρεται στο 1,73.

Αλμερία - Χιρόνα

Η Αλμερία αρχίζει να ξεπερνάει τη φυγή του επιθετικού Σαντίκ και βρίσκει σταθερά γκολ εδώ και δύο σερί ματς. Όσα φάμε και όσα… βάλουμε το στυλ της Χιρόνα το τελευταίο διάστημα, δεν είναι τυχαίο πως μετρά έξι διαδοχικά Goal/Goal. Δεν περιμένουμε να αλλάξει τώρα αυτό και πιθανότατα θα πάμε σε ανοιχτό ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες και τέρματα. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες προσφέρεται στο 1,91.

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ

Σε κακή ψυχολογία η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα και στο «Κλάσικο» (3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ η άμυνα της ολοένα και προβληματίζει περισσότερο (6 γκολ παθητικό στα δύο τελευταία ματς). Η Βιγιαρεάλ μπορεί να έπαιζε τη Δευτέρα με την Οσασούνα αλλά διαθέτει βάθος στο ρόστερ της. Ο Έμερι προχωρά σε ευρύ ροτέισον στο Κόνφερενς Λιγκ και έτσι δεν τίθεται θέμα κόπωσης των παικτών του.

Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες τη δεδομένη χρονικά στιγμή, η κόντρα των «Μπλαουγκράνα» αποτελεί μονόδρομο. Το Χ2 στο 2,75.

Betmarket Επιλογές:

20:00 - Αλμερία - Χιρόνα - GG (1,91)

22:00 - Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ - Χ2 (2,75)

22:15 - Λέστερ - Λιντς - Over 2,5 (1,73)

 

ΣΧΟΛΙΑ