ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παιχνίδι με τα φαβορί σε Λα Λίγκα και Πρέμιερ Λιγκ

Παιχνίδι με τα φαβορί σε Λα Λίγκα και Πρέμιερ Λιγκ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως την σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγωνιστικών. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργάνωσεις που έμειναν στην ιστορία.

Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ

Η Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στη Λέστερ σε ένα ματς που ελάχιστοι θα θυμούνται, αφού υπήρξαν λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Η Γουλβς νίκησε με το αγαπημένο της 1-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε μία αναμέτρηση που πάλι προβλημάτισε επιθετικά, αφού δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.
Εντός έδρας το σύνολο του Βιεϊρά παίζει σταθερά καλά, καθώς δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει ηττηθεί μόνο από τις Άρσεναλ και Τσέλσι σε πέντε παιχνίδια. Απέναντι σε αυτή την προβληματική επιθετική γραμμή των «Λύκων», οι Λονδρέζοι έχουν σημαντικό προβάδισμα νίκης, με τον άσο τους να «παίζεται» στο 2,35.

Σεβίλλη - Βαλένθια

Μεγάλο ματς, καθώς συγκρούονται δύο από τις πιο «βαριές» φανέλες της κατηγορίας. Η Σεβίλλη πέτυχε την πρώτη της νίκη με τον Σαμπάολι στον πάγκο της και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία. Από την άλλη η Βαλένθια έρχεται από το ισόπαλο 2-2 με την ουραγό Έλτσε, που μόνο θετικό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε. Πιθανό να κάνουν ροτέισον οι δύο τεχνικοί.
Ποντάροντας ξεκάθαρα στο μομέντουμ, θα ρισκάρουμε στον άσο του 2,39, ο οποίος ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση (4 σερί νίκες η Σεβίλλη ανεξαρτήτως διοργάνωσης).

Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Χετάφε ήταν παθητική σχεδόν σε όλο τον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, παρόλα αυτά κατάφερε (με αρκετή δόση τύχης) να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο αδικείται κατάφορα από την ήττα με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού είχε ευκαιρίες για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Αν είναι σοβαροί οι Βάσκοι μπορούν να αποδράσουν με το διπλό του 1,90, ακόμα και αν ανακατέψει την τράπουλα λίγο ο Βαλβέρδε.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο

*Μαδριλένικη μονομαχία.
Δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους «Ροχιμπλάνκος», αφού φέτος δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους (2-1-1 το πρόσφατο σερί ανεξαρτήτως διοργάνωσης). Η Ράγιο παίζει έξυπνα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και αν της βγει μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Το Χ2 προσφέρεται στο 2,37.

Betmarket Επιλογές:

21:00 - Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο - 2 (1,90)

22:15 - Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ - 1 (2,35)

 

ΣΧΟΛΙΑ