ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΑΡΑΜΠΑΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΚΑΡΑΜΠΑΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΚΑΡΑΜΠΑΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming: Η Καραμπάκ έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Πρώτα, γνώρισε απώλεια με 1-2 από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων Γιουρόπα Λιγκ, πριν πάρει σπουδαίο αποτέλεσμα (νίκη 3-0) απέναντι στη Ναντ. Η νίκη επί του Ολυμπιακού (3-0) στο Φάληρο, την κάνει μεγάλο φαβορί για τη δυάδα και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ ανεβασμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα. Πέτυχε 21  γκολ στους έξι  τελευταίους αγώνες. Άνετη η πρόσφατη επικράτηση, στο εγχώριο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Γκαμπάλα (1-0).

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς βαθμό στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα γκρουπ με Ναντ, Φράιμπουργκ και Καραμπάκ. Στην πρεμιέρα, γνώρισε απώλεια (1-2) στην έδρα της Ναντ, αν και το πάλεψε. Ύστερα ήρθε η εντός έδρας απώλεια από τη Φράιμπουργκ (0-3), πριν χάσει και από την Καραμπάκ (0-3), επίσης, στο Φάληρο. Μετά τη φυγή του Κορμπεράν και τον ερχομό του Μίτσελ, οι Πειραιώτες μετρούν 2 σερί νίκες απέναντι σε Ατρόμητο (2-0) και ΟΦΗ (2-1), στο πρωτάθλημα, αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς για να διεκδικήσουν έστω την 3η θέση και τη συνέχεια στο Κόνφερενς Λιγκ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Καραμπάκ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:45 της Πέμπτης.

ΚΑΡΑΜΠΑΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Μίτσελ: «Στο τέρμα θα είναι ο Πασχαλάκης»

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός να κοντράρει την Καραμπάγκ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μπακού. Ο Μίτσελ προχωρά, προσαρμόζοντας τα πλάνα του, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας, όπως και ο ίδιος τόνισε, στη συνέντευξη Τύπου, πριν από το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε, παράλληλα, αν αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και είπε «ναι, το γνωρίζουμε».

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε:

Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα παίξουν. Έχουμε κάποια θέματα φυσικής κατάστασης και αυτά μας αναγκάζουν να κάνουμε αλλαγές. Έτσι και προχωράμε, προσαρμόζουμε την ενδεκάδα μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, έχουν μείνει τρία παιχνίδια, τα οποία θα παίξουμε και θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα. Θα επιλέξουμε αναλόγως την ενδεκάδα, επιλέγοντας τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Ορισμένοι εξ αυτών δεν είναι διαθέσιμοι, θα πρέπει να ακολουθούμε τις συνθήκες στην ομάδα.

Ναι το γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι μια τελευταία ευκαιρία για εμάς. Έχουν συμβεί αρκετά πράγματα αυτή τη χρονιά και το αυριανό (σ.σ. Πέμπτη) παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για το ευρωπαϊκό μας μέλλον. Το έχω ακούσει πως το είπε ο προπονητής της Καραμπάγκ, αλλά το γνωρίζαμε και εμείς από πριν (γέλια).

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά από την Ακαδημία. Μου αρέσει που είναι διαθέσιμα τα παιδιά αυτά, όποτε τους ζητηθεί. Έχω τρία παιχνίδια τώρα στην ομάδα και έχω χρησιμοποιήσει παιδιά από την Ακαδημία. Το να ποντάρεις στους νέους είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ήταν παλιά, γιατί έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Αλλά θα τη βρούμε τη λύση. Και ναι, ο Πασχαλάκης θα παίξει αύριο (σ.σ. Πέμπτη). Το ήξερε πρώτος εκείνος, για αυτό και το λέμε τώρα σε εσάς.

Το αποτέλεσμα με την Καρμαπάγκ ήταν σκληρό. Δεν παίξαμε τόσο άσχημα για να χάσουμε 3-0. Είναι αποτέλεσμα μιας… ασθένειας, την οποία δουλεύουμε για να γιατρέψουμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΡΑΜΠΑΚ LiveStreaming| Λινκς για το παιχνίδι...
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

ΣΧΟΛΙΑ