ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκοράρει και ελπίζει στο 3.35 ο Ολυμπιακός!

Σκοράρει και ελπίζει στο 3.35 ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί με φόντο το ευρωπαϊκό του μέλλον απέναντι στην Καραμπάγκ στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν (19:45).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι με την πλάτη στον τοίχο στον 7ο όμιλο του Europa League, αφού τις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμό. Είναι αναγκασμένοι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ξαναμπούν στη μάχη της 2ης θέσης και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την 3η που οδηγεί στο Europa Conference League.

Σύμμαχος του Μίτσελ είναι ο χρόνος, καθώς όσο… κυλάει το ρολόι ο ίδιος μαθαίνει καλύτερα τους παίκτες του και οι ίδιοι τον νέο τους προπονητή. Ο Ισπανός στο Μπακού θα πρέπει να ρισκάρει προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζονται οι πρωταθλητές. Βέβαια, είναι πολύ φυσιολογικό να σκέφτεται και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Η Καραμπάγκ δεν είναι άτρωτη, κάτι που κατέστη σαφές στο πρώτο ημίχρονο του Φαλήρου, όπου η τύχη για πολλοστή φορά φέτος γύρισε την πλάτη στον Θρύλο. Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη φέτος στην Ευρώπη, όμως δίνει τα δικαιώματά της στα μετόπισθεν, δεχόμενη φάσεις και γκολ. Αυτό φαίνεται από τα τέσσερα γκολ που έχει δεχτεί σε πέντε αγώνες. Το να σκοράρει ο Ολυμπιακός περισσότερες από μία φορά κοστολογείται στο 3.35.

Ο Ολυμπιακός για να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση θα πρέπει να μην ηττηθεί στο Αζερμπαϊτζάν. Τη φετινή χρονιά, αν εξαιρέσουμε το ματς κόντρα στη Ναντ (2-1) για τους ομίλους, δεν έχει ηττηθεί μακριά από την έδρα του στην Ευρώπη. Η διπλή ευκαιρία βρίσκεται στο 1.98.

Από εκεί και πέρα, για όσους αναμένουν ένα κόκκινο ξέσπασμα έπειτα από πολύ καιρό, μέσω του Bet Builder δημιουργήθηκε το εξής ειδικό στοίχημα με απόδοση 7.50: Χ2 & over 0,5 γκολ Ολυμπιακός & anytime scorer Μπιελ

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ