ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κόντρα στα νούμερα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κόντρα στα νούμερα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σήμερα θα ξεκινήσω πηγαίνοντας κόντρα στα νούμερα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν μιλάμε δηλαδή για value bet, αλλά για στοίχημα περισσότερο ενστίκτου και επιλογή που η μελέτη δείχνει πως μπορεί να… κερδίσει τα νούμερα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ας δούμε πρώτα τους αριθμούς. Ο τρόπος παιχνιδιού των Αγγλων, με τον Τεν Χάαγκ να θέλει υψηλή ένταση στα μαρκαρίσματα κάνει τους παίκτες να παίζουν στο όριο του φάουλ και πολλές φορές φτάνουν μέχρι αυτό.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δεχτεί 23 κίτρινες κάρτες στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Φούλαμ να είναι η μοναδική που είναι ψηλότερα με 24. Επίσης τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 2α σε… παραγωγή φάουλ!

Πάμε και στο μοίρασμα των φάουλ, για να αντιληφθείτε αυτή την ένταση της ομάδας και το παιχνίδι στο όριο. Η Γιουνάιτεντ έχει κάνει 98 φάουλ και έχει δεχτεί 54! Κάπως έτσι οι στοιχηματικές εταιρίες φέρνουν το line των φάουλ της στο αποψινό με την Ομόνοια στο υψηλό 14,5.

Και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως το line της Κυπριακής ομάδας είναι μόλις στο 9,5! Τι μας λένε οι αριθμοί; Πως η Ομόνοια θα κάνει 9 φάουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 14 σήμερα το βράδυ. Κάπως έτσι προκύπτει και η παρακάτω εικόνα, με το 4.70  στο να είναι η Ομόνοια η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ.

Δεν βρίσκω λάθος στους αριθμούς, αλλά προσωπικά αυτό το 4.70 μου κάνει λάθος. Καταρχήν γιατί βασίζεται κατά πολύ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη δεν έχει τέτοια νούμερα. Τόσο με τη Σοσιεδάδ, όσο και με τη Σέριφ είχε λιγότερα φάουλ από την αντίπαλό της. Αν θέλετε και νούμερα, ήταν 8-16 στο πρώτο και 12-14 στο δεύτερο. Εκανε 20, δέχτηκε 30.

Μεγαλύτερο… ψεγάδι, η συμπεριφορά της Ομόνοια. Οι Κύπριοι δεν κάνουν πολλά φάουλ, αυτή είναι η αλήθεια των αριθμών. Είχαν 7 λιγότερα από τη Σοσιεδάδ και 9 λιγότερα από τη Σέριφ στα δύο πρώτα ματς του ομίλου. Σήμερα όμως περιμένω να ανεβάσουν και αυτή την ένταση. Να γίνουν πιο σκληροί, υποδεχόμενοι μπροστά στο κοινό τους ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου.

Ντνίπρο-Βαντούζ

Στάση νούμερο 2, Ντνίπρο-Βαντούζ. Για τους Ουκρανούς είχα κάνει αναφορά και προ διακοπής, γράφοντας περί διπλού στο παιχνίδι με τον Απόλλων Λεμεσού. Τρία γκολ έβαλαν εκεί, από τρία και στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αριστη ψυχολογία και επίθεση που δουλεύει σωστά. Τη Βαντούζ την είδα στο ματς πρωταθλήματος πριν λίγες ημέρες και σημείωσα τα τεράστια αμυντικά θέματα. Λόγω αστοχίας των αντιπάλων έφαγε μόνο δύο. Επιθετικά δεν είναι κακή και το στυλ παιχνιδιού της είναι τέτοιο που θα ψάξει το γκολ. Αλλωστε αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες στην Ευρώπη πρέπει να ψάξει διπλό. Εχει τύχες το ματς να πάει ψηλά σε σκορ, κάτι που ενισχύεται και από την απουσία του βασικού τερματοφύλακα των Ελβετών.

Πιουνίκ-Ζαλγκίρις

Επίσης στην προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων είχα σταθεί στον άσο της Πιουνίκ απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Αρμένιοι κέρδισαν εκείνο το ματς με 2-0 και σαφέστατα μπορούν να πάρουν ακόμη μια εντός έδρας νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις. Η δυναμική των Λιθουανών δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ο άσος φτάνει μέχρι και το 2.50.

Μπράγκα-Ουνιόν Ζιλουάζ

Τελευταία επιλογή από το Μπράγκα-Ουνιόν Ζιλουάζ. Η Μπράγκα δέχτηκε τέσσερα γκολ την Παρασκευή από την Πόρτο και για πρώτη φορά κατέγραψε τόσα τέρματα παθητικό. Τα αμυντικά της νούμερα βέβαια δεν ήταν καλά και πιο πριν. Στο 2-0 με τη Βιζέλα είχε επιτρέψει 17 τελικές(6 στο τέρμα) , στο 1-0 κόντρα στην Ουνιόν 12 (5 στο τέρμα) και στο διπλό της στη Ριό Αβε 17 (5 στο τέρμα). Η Ουνιόν έχει σκοράρει και στα πέντε πρόσφατα εκτός έδρας της, στα τέσσερα από αυτά από δύο φορές και πάνω. Φτάνει στον τριπλασιασμό να έχει Over 10,5 τελικές στην εστία το παιχνίδι και μπαίνει στο πινακάκι πονταρισμάτων μου.

Σίλκεμποργκ-Στεάουα

Κλείνω με ρεπορτάζ σχετικά με το Σίλκεμποργκ-Στεάουα. Ο άσος άνοιξε στο 1.90 αλλά το ρεπορτάζ των Ρουμάνων τον έχει γκρεμίσει στο 1.60. Η Στεάουα που ούτως ή άλλως δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τον προπονητή της Νικολάε Ντίκα να δέχεται κριτική. Κάτι που έγινε εντονότερο μετά την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής τη μισή ενδεκάδα! Ο ίδιος τόνισε πως τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν φέρει κούραση και πως το πρωτάθλημα αποτελεί προταιραιότητα. Στη Ρουμανία… έμειναν τα 20 από τα 25 γκολ της ομάδας, οι σημαντικότεροι μέσοι αλλά και τα 2/4 της άμυνας. Να σημειώσω επίσης πως το ματς γίνεται στον τεχνητό χλοοτάπητα που έχει το γήπεδο των Δανών. Στο 1.70 το Over 1,5 γκολ της Σίλκεμποργκ, το σημειώνω αλλά προσωπικά δεν χώρεσε στο παιχνίδι μου.

Betmarket Επιλογές:

Μονά 

UEL–19:45 – Oμόνοια-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  Ομόνοια περισσότερα φάουλ (4.70)

Τrixie (2-3 σύστημα)

UCL–19:45 – Πιουνίκ-Ζαλγκίρις  1 (2.50)

UCL–19:45 – Ντνίπρο-Βαντούζ  Over 3,5 (2.90)

UEL–22:00 – Mπράγκα-Ουνιόν Ζιλουάζ  Over 10,5 σουτ στην εστία (3.00)

 

ΣΧΟΛΙΑ