ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά βράδια επιστρέφουν με ενισχυμένες αποδόσεις

Τα «ερυθρόλευκα» ευρωπαϊκά βράδια επιστρέφουν με ενισχυμένες αποδόσεις

Έπειτα από ισάριθμες ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια, ήρθε η στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» να βγάλουν στην επιφάνεια το πραγματικό τους πρόσωπο. Να φορέσουν και πάλι το ευρωπαϊκό τους κοστούμι, που είχαν αφήσει στην άκρη τους προηγούμενους δύο μήνες.

Το παιχνίδι με την Καραμπάγκ (22:00), είναι η ιδανική ευκαιρία για την ομάδα του Μίτσελ. Οι Πειραιώτες ψάχνουν όσο τίποτα άλλο τους πρώτους τρεις βαθμούς. Δεν αρμόζει άλλωστε στην ιστορία του συλλόγου να είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με δύο ήττες έπειτα από δύο αγώνες. Στο 1.97 συναντάμε τον άσο.

Το παιχνίδι με τους Αζέρους μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη μεγάλη αντεπίθεση. Με έξι βαθμούς σε δύο ματς κόντρα στην Καραμπάγκ, ο Ολυμπιακός όχι μόνο βάζει… από κάτω τους φιλοξενούμενους, αλλά τους αφήνει εκτός διεκδίκησης της τρίτης θέσης. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να ελπίζουν σε πολλά πράγματα, παίζοντας την τελευταία αγωνιστική με τη Ναντ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η πρόκρισή τους στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, αυτή την στιγμή παίζεται στο 5.50!

Το κλίμα άλλωστε έχει αλλάξει στο σύλλογο κι αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταφέρει, να αναπτερώσει το καταρρακωμένο ηθικό των παικτών του. Κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ πιο ορθολογικά σε σχέση με όσα παρουσίασε στο πρόσφατο παρελθόν, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0.

Το θέμα για τον Μίτσελ είναι οι τραυματισμοί που κάνουν δύσκολη την αποστολή του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Το πρόβλημα έγκειται στην επίθεση. Εκεί όπου είναι τραυματίες οι Ελ Αραμπί και Ουί Τζο Χουάνγκ, ενώ ο Μπακαμπού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός φορ έχει αγωνιστεί και στην Κοπεγχάγη ως «εννιάρι», έχοντας μάλιστα και αρκετά καλή απόδοση. Με την λογική ότι θα πάρει αρκετές πρωτοβουλίες και μπάλες στο «κουτί», το 3.60 ως anytimescorer παρουσιάζει αξία.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ