ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ειδικά στοιχήματα με γεύση Ευρώπης!

Ειδικά στοιχήματα με γεύση Ευρώπης!

Εβδομάδα ευρωπαϊκή αυτή που διανύουμε, η 3η αγωνιστική και πολλά αρχίζουν και κρίνονται σιγά σιγά. Έχουν διαμορφωθεί οι στόχοι, έχουμε δεις τις ομάδες και ασφαλώς το ότι έχουμε καλύτερη εικόνα βοηθάει και στα μπετ μας.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τρίτη – Για το 3 στα 3 η Μπάγερν

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της Μπάγερν, εύκολα καταλήγουμε στο νο μπετ. Δεν νομίζω να χρειάζεται να «μπλέξουμε» με το συγκεκριμένο ματς. Η Μπάγερν λογικά θα κάνει το 3/3 στον όμιλο, λογικά και το 4/4 μία εβδομάδα μετά. Ακλόνητο φαβορί, βρήκε και ρυθμό απέναντι στη Λεβερκούζεν. Κάθε άλλο πέραν της νίκης της Μπάγερν θα μου προξενήσει τεράστια έκπληξη.

Ταξιδεύοντας στην Πορτογαλία και συγκεκριμένο στο Πόρτο, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν. Δύο ομάδες που δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σε ακόμα πιο οδυνηρή κατάσταση βρίσκεται η Λεβερκούζεν, βαθύτατη κρίση σε όλα τα επίπεδα και η αλήθεια είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλά «σύννεφα» πάνω από το Λεβερκούζεν. Βαραίνει η θέση του Σεοάνε, που σιγά σιγά παίζει το μέλλον του στην ομάδα. Στοιχηματικά πώς να μπλέξουμε αν και οι δύο ομάδες είναι κάκιστες βάσει αυτών που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο. Η Πόρτο έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αφού κατάφερε να βελτιώσει την ψυχολογία της, μετά τη νίκη της 4-1 επί της Μπράγκα, παρόλα αυτά το 2,10 του άσου δεν παίζεται.

Και το όνομα αυτού; Μουάνι! Εκεί στοχεύω στο παιχνίδι της Άιντραχτ με την Τότεναμ. Καιρό τώρα ο επιθετικός της Άιντραχτ, ο Μουάνι, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και θεωρώ πως ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί. Εξαιρετικός στο 1 εναντίων 1, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι. Θυμίζει πολύ τον Αλέρ, που κάποτε έπαιζε για την Άιντραχτ, μόνο που ο Μουάνι έχει και άλλα στοιχεία, όπως το ότι είναι τρομερά γρήγορος παρότι ψηλός. Στο 3,75 το να τον δούμε στον πίνακα των σκόρερ. Αγωνιστικό «χαστούκι» δέχτηκε η Τότεναμ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ και ασφαλώς αυτό θα επηρεάσει ψυχολογικά. Ο άσος της Άιντραχτ επίσης παίζεται, όπως και το γκολ/γκολ ημιχρόνου (4,33), αφού η επιθετική ποιότητα της Τότεναμ είναι γνωστή.

Τετάρτη – Επικίνδυνη η Ζάγκρεμπ

Στα ματς της Τετάρτης με απασχόλησαν και τα τρία παιχνίδια με γερμανοαυστριακό ενδιαφέρον. Αρχικά θεωρώ πως το διπλό της Ζάγκρεμπ στο 5,00 είναι «τσιμπημένο». Ούτε Λίντσερ είναι, ούτε Στουρμ είναι. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες. Ηγέτης της από πολλές απόψεις είναι ο Πέτκοβιτς, που πέραν του ότι σκοράρει με κάθε δυνατό τρόπο, σκοράρει και με πέναλτι, αφού είναι αυτός που αναλαμβάνει τις εκτελέσεις. Στο 4,33 το να σκοράρει ο Κροάτης. Η Σάλτσμπουργκ παρουσιάζει αδυναμίες το τελευταίο διάστημα, φάνηκε αυτό άλλωστε και το Σάββατο απέναντι στη Λίντσερ.

Στο παιχνίδι της Λειψίας με τη Σέλτικ «κύκλωσα» το διπλό στο 5,50. Φανέλα «πούπουλο» η Λειψία, που σαφώς βέβαια διαθέτει καλό ρόστερ και υπό τις οδηγίες του Ρόζε μπορεί να ρολάρει. Παρότι είναι 3η αγωνιστική είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πάρα πολλά στην έκβαση του ομίλου. Το μοναδικό που φοβάμαι είναι η «κοιλίτσα» της Σέλτικ τον τελευταίο καιρό.

Στη Σεβίλλη ταξιδεύει η Ντόρτμουντ, έχοντας αρκετές απουσίες, γνωστές όμως εδώ και καιρό. Πρόβλημα σε πολλά μέτωπα για τους Γερμανούς και ασφαλώς αυτό κάνει φαβορί της αναμέτρησης τη Σεβίλλη, που όμως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Μονάχα το γκολ/γκολ ημιχρόνου κράτησα, καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων είναι κωμικοτραγικές. Στο 4,33 η συγκεκριμένη επιλογή.

Από την Youth League δυστυχώς δεν έχω τίποτα αυτήν την αγωνιστική, καθώς είναι εξαιρετικό το διάβασμα του Μπουκ. Εμείς ανανεώνουμε ραντεβού την Πέμπτη. Καλή μας τύχη!

Betmarket Επιλογές:

Μονά-Δυάδα:

ΤΣΛ – 04/10 – 22:00 – Άιντραχτ – Τότεναμ : Κόλο Μουάνι anytime (3,75)

ΤΣΛ – 05/10 – 19:45 – Σάλτσμπουργκ – Ζάγκρεμπ : Πέτκοβιτς anytime (4,33)

Δυάδα απόδοσης 16,23

 

Μονά-Δυάδα:

ΤΣΛ – 04/10 – 22:00 – Άιντραχτ – Τότεναμ : Κόλο Μουάνι anytime + 1ft (7,00)

ΤΣΛ – 05/10 – 19:45 – Σάλτσμπουργκ – Ζάγκρεμπ : Πέτκοβιτς anytime + 2ft (10,00)

Δυάδα απόδοσης 70,00

 

ΣΧΟΛΙΑ