ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Special Bets: Top-5 με Σάντσες, Ίσακ, Ρομέρο και… κόρνερ

Special Bets: Top-5 με Σάντσες, Ίσακ, Ρομέρο και… κόρνερ

Πίσω, έστω και ολίγον κουτσουρεμένη η Πρέμιερ Λιγκ αυτή την εβδομάδα. Πρώτη στάση της στήλης στο Τότεναμ-Λέστερ. Η φιλοξενούμενη έχει δείξει τρομερά θέματα αμυντικής συμπεριφοράς στις στημένες μπάλες. Μετά την Κρίσταλ Πάλας είναι η 2η χειρότερη άμυνα σε στημένα. Η Τότεναμ έχει κερδίσει 33 κόρνερ στα τέσσερα εντός έδρας στο πρωτάθλημα και απέναντι σε τέτοια ανασταλτική λειτουργία μπορεί να βρει φάσεις από αέρος. Διπλασιάζει το Over 10,5 κόρνερ στην αναμέτρηση.

Ο στόπερ Ρομέρο έχασε την αρχή της σεζόν, αλλά αρχίζει να πατά γερά στα πόδια του πλέον. Μέτρησε τουλάχιστον δύο τελικές στα δύο από τα τρία πρόσφατα, ενώ κέρδισε τρεις μονομαχίες στον αέρα κόντρα στη Φούλαμ και τέσσερις απέναντι στη Σαουθάμπτον. Στο 2.30 να έχει μια τελική στο ματς ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, με την τιμή του να φτάνει στο 12.00 για Anytime σκόρερ.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Nιουκάσλ-Μπόρνμουθ: Ο Κρεγκ Πάουσον είναι από εκείνους τους διαιτητές που σφυρίζουν πολύ! Φέτος σε τέσσερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ έχει δείξει 19 κάρτες. Oι δύο ομάδες βρίσκονται εντός πρώτης εξάδας, σχετικά με τις κάρτες στα παιχνίδια τους. Ενας συνδυασμός που μπορεί να δώσει παιχνίδι με Over 4,5 κάρτες σε τιμή 1.92.

O μπακ της Μπόρνμουθ Ανταμ Σμιθ μετρά ήδη τέσσερις κάρτες στη σεζόν, κάνοντας τρία φάουλ στο πρόσφατο ματς της ομάδας του κόντρα στη Γουλβς. Στο 3,40 το ενδεχόμενο να κιτρινιστεί.

Σχετικά με την επίθεση, το νέο ακριβό απόκτημα της Νιουκάσλ Ισάκ έχει μπει με φόρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε μόλις 153 λεπτά συμμετοχής μετρά 1 γκολ σε 3 τελικές στο στόχο. To να βρει τουλάχιστον δύο τελικές του εστία στο 2.25.

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ Η ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Μαγιόρκα-Αλμερία: Δεύτερη σερί αγωνιστική θα σταθούμε στη Μαγιόρκα και το σκληρό παιχνίδι της ομάδας του Αγκίρε. Με διαφορά πρώτη σε συλλογή κίτρινων καρτών, έχει μαζέψει ήδη 25! Στη δεύτερη θέση η Σεβίλλη και ακολουθεί μετά η σημερινή της αντίπαλος Αλμερία. Στο 1,86 οι Over 5,5 κίτρινες, στο 1,90 να ξεπεράσουμε τα 27 φάουλ στην αναμέτρηση.

Βαλένθια-Θέλτα: Αρκετά σκληρά τα μεταξύ τους παιχνίδια στο παρελθόν, καθώς στα πέντε τελευταία έχουν βγει συνολικά 30 κάρτες! Στο 3.10 το ενδεχόμενο κόκκινης κάρτας στο παιχνίδι.

Mπαρτσελόνα-Ελτσε: Η Ελτσε είναι η 2η χειρότερη σε σουτ στο τέρμα πίσω από την Καντιθ. Η Μπαρσελόνα μπορεί να ξεσπάσει πάνω της μετά την ήττα στο Μόναχο. Βέβαια τα Lines είναι πολύ προσεγμένα. Στο 1.80  το να έχει η Μπάρσα τουλάχιστον 7 περισσότερες τελικές στην εστία.

ΓΑΛΛΙΑ: Ο ΣΑΝΤΖΕΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ

Κλερμόν-Τρουά: Η γηπεδούχος έχει σωθεί από το δοκάρι εννέα φορές μέσα στη σεζόν, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στα πέντε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο 2.15 να έχει δοκάρι η αναμέτρηση.

Ναντ-Λανς: Ο χαφ της Λανς Σαμέντ είναι ο 2ος σε φάουλ σε όλο το πρωτάθλημα, έχοντας περίπου 3 ανά παιχνίδι. Δεν έχει δει ακόμη κίτρινη κάρτα, ενδεχόμενο που πληρώνει 2.80. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που στο περσινό πρωτάθλημα είχε δεχτεί κάρτα στο 1/3 των αγώνων.

Nις-Ανζέ: Η Νις δεν έχει σκοράρει ακόμη στο πρώτο τέταρτο, υποδέχεται τώρα την Ανζέ που έχει δεχτεί 5 γκολ στο ίδιο χρονικό διάστημα. Το να ανοίξει το σκορ στο πρώτο τέταρτο στο 3.05, ενώ δεν είναι άσχημο και το 1.87 για γκολ έως το 29:59.

Μαρσέιγ-Ρεν: Ο Αλέξις Σάντζες έχει προσαρμοστεί πλήρως στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο Τούντορ στη Μαρσέιγ. Είναι μέσα στις φάσεις, φτιάχνει τελικές και είναι ήδη ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Κόντρα στην όχι και τόσο δυνατή άμυνα της Ρεν πληρώνει  3,40 για Anytime scorer.

ΙΤΑΛΙΑ: ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ 3-1 Ο ΜΟΤΑ

Mπολόνια-Εμπολι: Ντεμπούτο Τιάγκο Μότα στην γηπεδούχο. Τις δύο προηγούμενες φορές που είχε ντεμπούτο σε νέα ομάδα ο Μότα, κέρδισε με το ίδιο σκορ (3-1). Το να δούμε μια νίκη της Μπολόνια με ακριβές σκορ 3-1 σε απόδοση 18.00.

Σπέτσια-Σαμπτόρια: Αρκετά κόρνερ στα παιχνίδια της Σπέτσια έως τώρα, με τον μέσο όρο να κινείται σε διψήφιο νούμερο. Στο 2.01 να δούμε Over 9,5 κόρνερ στο ματς.

ΤOP 5 – BETMARKET ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΑΓΓΠ - 17/9 - 17:00 - Νιουκάστλ - Μπόρνμουθ - Ισάκ Over 1,5 σουτ στην εστία (2,25)

ΑΓΓΠ - 17/9 - 19:00 - Τότεναμ - Λέστερ - Ρομέρο Over 0,5 σουτ (2,30)

ΙΤΑ1 - 17/9 - 19:00 - Σπέτσια - Σαμπντόρια - Over 9,5 κόρνερ (2,01)

ΓΑΛ1 - 18/9 - 16:00 - Νις - Ανζέ - Γκολ πριν το 29:59 (1,87)

GAL1 - 18/9 - 16Q00 - Mars;eig - Ren - S;antsew anytime sk;orer (3,40)

 

ΣΧΟΛΙΑ