ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ LiveStreaming: Ο Ολυμπιακός ρίχθηκε στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, πριν από λίγες μέρες. Οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν αρκετά, αποκτώντας τον Βρσάλικο, αλλά και τους δύο Νοτιοκορεάτες, μαζί και τον Μπιέλ, ενώ η τεράστια μεταγραφή του Μαρσέλο έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να… παραμιλάει. Πολύ κρίσιμος ο πρώτος αγώνας, αφού οι παίκτες του Κορμπεράν αλλά η απώλεια (1-2) από τη Ναντ, δεν βοήθησε την ομάδα να ξεκινήσει ιδανικά την πορεία της, στον όμιλο. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ άνετα με 3-1 του Ιωνικού, χάρη σε τέρματα των Μπουχαλάκη, Μπιέλ (γκολ, ασίστ) και Ελ Αραμπί.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Βόλος έχει όλα τα αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, στο φετινό πρωτάθλημα με ρεκόρ 1-1-1. Η ομάδα ξεκίνησε με βαθμό 3-3 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πριν κερδίσει εκτός έδρας την πολύ μαχητική ΑΕΚ (1-0). Την περασμένη αγωνιστική ήρθε η απώλεια (0-1 εντός) από τον ΟΦΗ, αν και η ομάδα ήταν αρκετά κινητική και επικίνδυνη. Δεν έχει ξεκινήσει άσχημα τη χρονιά και έχει μαζέψει ήδη 4 βαθμούς. Βέβαια, η απώλεια του πρώτου σκόρερ Φαν Φέερτ που μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, ενδέχεται να πλήξει την ομάδα στο σκοράρισμα.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βόλο είναι προγραμματισμένο για τις 18:30 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ LiveStreaming | Κορμπεράν: «Υπήρξε φάουλ στον Καμαρά»

τη φάση στο τέλος με το φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά που δεν δόθηκε ποτέ από την αγκωνιά του Παλουά, στάθηκε ο Κάρλος Κορμπεράν και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα της Ναντ.

«Νομίζω στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε να μπούμε καλά και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κάπως. Κάναμε κάποια πράγματα, για να παλέψουμε για την ισοπαλία, όχι για τη νίκη. Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Στα τελευταία λεπτά δυσκολευτήκαμε πολύ. Εκεί στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε και φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, είχαμε πρόβλημα να αμυνθούμε στην αριστερή μας πλευρά. Η ομάδα άξιζε την ισοπαλία, όχι τη νίκη», είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Για το σύστημα με τους 3 στόπερ: «Νομίζω ήταν το καλύτερο σύστημα γιατί η αντίπαλη ομάδα έχει ψηλούς παίκτες. Έτσι θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα, αλλά και να επιτεθούμε. Η ομάδα δυσκολεύτηκε στην οργάνωση, στη δημιουργία, σε κάποια σημεία κλειδιά έπρεπε να έχει αποφασιστικότητα».

Για το τι αλλάζει για τη συνέχεια: «Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε ένα παιχνίδι, μία ευκαιρία λιγότερη, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν μπορεί να δεχθεί ότι οι πιθανότητες έχουν λιγοστεύσει, θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

ΣΧΟΛΙΑ