ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρία Κυριακάτικα διπλά

Τρία Κυριακάτικα διπλά

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής, εκεί όπου προκύπτουν αρκετά ματς προς συζήτηση. Παρακάτω η ανάλυση των αναμετρήσεων που ξεχώρισα αλλά και το παιχνίδι μου.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ένα από τα ματς που παρακολούθησα την περασμένη εβδομάδα ήταν το Τβέντε-PSV. Τη φιλοξενούμενη του Φαν Νιστελρόι, λόγω και της συμμετοχής της στα προκριματικά της Ευρώπης, την είχα δει ήδη πολλές φορές. Ηταν η πρώτη που ένας αντίπαλος την έβαλε τόσο πολύ μέσα στα καρέ της.

Η Τβέντε ήταν καταπληκτική. Γεμάτη ένταση, αυτοματισμούς, έβγαζε φάσεις και κέρδισε δικαιότατα έναν δυνατό αντίπαλο. Η εκτός έδρας παρουσία της δεν είναι το ίδιο καλή έως σήμερα, αλλά το πρόσφατο δείγμα που έχω από την ίδια, μου επιτρέπει να βάλω στην κουβέντα το διπλό στο εκτός με την Αλκμάαρ. Με τη γηπεδούχο να έχει ταυτόχρονα και τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κάτι που ίσως την κάνει να εμφανιστεί πιο κουρασμένη. H νίκη της Τβέντε φτάνει στο 3.60.

Δεν είναι κακή απόδοση και αυτό το 1.80 στο Over 2,5. Η Τβέντε δεν θα πάει να παίξει άμυνα, η γηπεδούχος είναι επίσης ομάδα που προσπαθεί να παράξει ποδόσφαιρο, μπορεί να δούμε καλό ματς.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Μια ακόμη ομάδα με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι η Βασιλεία. Εδώ βέβαια η Ευρώπη είναι το μοναδικό επιχείρημα που μπορεί να με αποτρέψει από το να κοντράρω την ομάδα. Η Βασιλεία εντός συνόρων έχει μια νίκη σε έξι αγωνιστικές του Ελβετικού πρωταθλήματος. Μια κακή επίδοση που γεμίζει με πίεση και τον προπονητή της. Μοναδικό μέχρι τώρα αποκούμπι τα εκτός συνόρων, εκεί που η παρουσία της είναι καλύτερη, με πρόσφατο το 3-1 επί της Πιουνίκ.

Σήμερα υποδέχεται τη Γκρασχόπερς, της μόλις μία ήττας σε επτά παιχνίδια. Επίδοση που δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτά τα 5αρια στο διπλό. Κάπου το σετ ξεφεύγει υπέρ του άσου και δημιουργεί μαθηματική αξία στη φιλοξενούμενη. Στο 5.25.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ

Ακόμη πιο ισχυρά τα μαθηματικά επιχειρήματα για το διπλό στο Σίβασπορ-Ιστανμπουλσπορ. Η γηπεδούχος έχει αρχίσει τις φετινές της υποχρεώσεις στις 30 Ιουλίου και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Συνολικά 10 επίσημα παιχνίδια, δεν κέρδισε κανένα.

Στα τρία πιο πρόσφατα έχανε με 3-0 στο ημίχρονο από τη Μπεσίκτας, είναι η μοναδική που δεν σκόραρε απέναντι στην Καραγκιουμρόκ και δέχτηκε 29 τελικές από τη Σλάβια στο τυχερό 1-1 της Πέμπτης. Αναμφίβολα επιδόσεις που δεν δικαιολογούν τις χαμηλές τιμές του άσου.

Η φιλοξενούμενη άργησε να προσαρμοστεί στην κατηγορία, στην οποία επέστρεψε μετά από 17 χρόνια, αλλά έρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Εφυγε με διπλό από την Αλάνιασπορ, σε μια εμφάνιση ώριμη και σωστή τακτικά. Μέχρι και 4.55 το διπλό.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ένα φαβορί που κρατάω από το πρόγραμμα της Κυριακής είναι η Μπιλμπάο. Είναι σοβαρή η ομάδα του Βαλβέρδε και την περιμένω πιο προσηλωμένη στον στόχο μετά τη γκέλα με την Εσπανιόλ. Η Ελτσε είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες στην κατηγορία. Μόλις μία ισοπαλία και ένα γκολ ενεργητικό σε τέσσερις αγωνιστικές.

Στη Β’ κατηγορίας κρατάω το Over 2,5 γκολ στο Μιραντές-Ανδόρα. Δύο ομάδες που ταιριάζουν απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού. Δεν κλείνονται, προσπαθούν να κρατήσουν μπάλα και να φτιάξουν παιχνίδι. Φιλοσοφίες που κουμπώνουν για ματς με φάσεις και γκολ.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΑΛΛΙΑ

Στη Γαλλία είναι καλοπληρωμένη φαβορί η Μονακό. Ο Κλεμέντ κάνει ορθολογικό rotation, η ομάδα του πατάει καλά και στα μεγάλα ματς πήρε εξαιρετικό βαθμό. Ηταν η πρώτη που δεν έχασε από την Παρί Σεν Ζερμέν φέτος, για να κερδίσει στο ντέρμπι με τη Νις αλλά και στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη.

Η Λυών έρχεται από βαρύ 3-1 στη Λοριάν σε εξ’ αναβολής την Τετάρτη. Μια εμφάνιση που άνοιξε πάλι την κουβέντα για τα τεράστια αμυντικά ζητήματα που σταθερά εμφανίζει από πέρσι. Είναι τέτοιες οι δυσλειτουργίες ανασταλτικά στους Λυωνέ, που νομίζω είναι πιο συνετό το over 1,5 γκολ της Μονακό.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα

ΙΣΠ2–18:30 – Μιραντές-Ανδόρα Over 2,5 (2.12)

ΓΑΛ1–21:45 – Μονακό-Λυών Over 1,5 Μονακό (2.07)

Δυάδα απόδοσης 4,38

Μονά

ΟΛΛ1–15:30 – Αλκμάαρ-Τβέντε 2 (3.60)

ΤΟΥ1–17:00 – Σίβασπορ-Ιστανμπούλσπορ 2 (4.55)

ΕΛΒ1–17:30 – Βασιλεία-Γκρασχόπερς 2 (5.25)

 

ΣΧΟΛΙΑ