ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα σημεία της Κυριακής 04 Σεπτεμβρίου

Τα σημεία της Κυριακής 04 Σεπτεμβρίου

Γεμάτο Κυριακάτικο στοιχηματικό κουπόνι και στο Betmarket.gr μπορείτε να διαβάσετε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη και την Ελληνική SuperLeague.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΛΙΓΚ 1

Η χώρα από όπου προκύπτουν τα περισσότερα σημεία της ημέρας είναι η Γαλλία. Συνολικά, 3 επιλογές για παιχνίδι.

Στην αγορά των γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε στο Κλερμόν – Τουλούζ, καθώς αμφότερες παίζουν αρκετά ανοιχτά και το over πλησιάζει το 1.90 στην. Από 4 διαδοχικά over η Τουλούζ, 3 στα πρώτα 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Κλερμόν.

Η Ρεμς με πέντε στα πέντε g/g και τρία στα πέντε over 3,5 απέναντι στη Λανς των τεσσάρων στα πέντε Over 3,5 γκολ. Στο 1.85 το over 2,5 γκολ και στο υψηλότερο 2.57 το over 9,5 σουτ στην εστία για τις δύο ομάδες. Βοηθάνε και κάποιες απουσίες της Ρεμς στις θέσεις των αμυντικών χαφ.

Στο Ντέρμπι της Κυανής Ακτής (Νις – Μονακό), ένα από τα πλέον δυνατά ντέρμπι στη χώρα, ειδικά για τον κόσμο της Νις η καλύτερη επιλογή δείχνει να είναι το να δεχτούν 2+ κάρτες και οι δύο ομάδες. Το ντέρμπι μπορεί να γίνει σκληρό, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Στο 1.86 να έχουμε over 1,5 κάρτα και στις δύο ομάδες.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ SERIE A

Στάση στο under του Βερόνα – Σαμπντόρια. Εχουμε τονίσει τις επιθετικές απώλειες στη Βερόνα (Σιμεόνε, Μπαράκ), την στιγμή που η Σαμπντόρια έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα 4 πρώτα παιχνίδια της (και αυτήν στο 92’). Στο 1.90 το under αποτελεί επιλογή, με ¾ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην ίδια έδρα να ολοκληρώνονται με λιγότερα από 3 τέρματα.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ SUPERLEAGUE

Φυσικά, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ αλλά από αυτό του Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό έρχεται η πρόταση της ημέρας.

Ο Παναιτωλικός δίνει χώρο, ενώ ο Ατρόμητος θέλει να ελέγχει το παιχνίδι. Το θέμα είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν πλάνο για τις κλειστές άμυνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι άγνωστο το πως θα διαχειριστούν μία άμυνα που δεν δίνει χώρους. Το combo 1X & over 1.5 είναι σε απόδοση 1.83.

BetMarket επιλογές:

ΓΑΛ1 - 4/9 - 16:00 - Κλερμόν - Τουλούζ - Over 2,5 (1,90)

ΓΑΛ1 - 4/9 - 16:00 - Ρεμς - Λανς - Over 2,5 (1,85)

ΕΛΛ1 - 4/9 - 18:30 - Ατρόμητος - Παναιτωλικός - 1Χ και Over 1,5 γκολ

ΙΤΑ1 - 4/9 - 19:00 - Βερόνα - Σαμπντόρια - Under 2,5 (1,90)

 

ΣΧΟΛΙΑ