ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σαββατιάτικο στοίχημα με 3 φαβορί και 4 αουτσάιντερ

Σαββατιάτικο στοίχημα με 3 φαβορί και 4 αουτσάιντερ

Σε ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα όπως το Σαββατιάτικο οι (πιθανές) επιλογές για στοίχημα είναι (σχεδόν) πάντα πάρα πολλές. Ετσι συμβαίνει και σήμερα, από μία μεγάλη «δεξαμενή» σημείων είμαστε αναγκασμένοι να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες και με την σωστή χημεία να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Φυσικά, τις περισσότερες φορές σε μία τέτοια στήλη δεν γίνεται να αναλυθούν (επαρκώς) όλες οι επιλογές της αρχικής διαλογής, γι’ αυτό και θεωρώ προτιμότερο να αναλύονται οι σημαντικότερες. Δηλαδή, αυτές που έφτασαν μέχρι το… παρά πέντε ώστε να αποτελέσουν μέρος του παιχνιδιού μου.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας όσο καλή ομάδα και αν είναι η Μπράιτον, τη δεδομένη χρονική στιγμή «χτυπάει» στο μάτι η απόδοση (4.50) της Λιντς. Καλή, χρυσή η Μπράιτον την οποία και έχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλά το 1.80-3.75-4,50 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική απόσταση των δύο ομάδων.

Η Λιντς έρχεται από πολύ δυνατή εμφάνιση και νίκη απέναντι στην Τσέλσι (3-1), ένα τρίποντο που μεταξύ άλλων τονώνει και την αυτοπεποίθησή της. Τα «Παγώνια» τρέχουν αήττητο σερί (2-1-0) στην Πρέμιερ Λιγκ, έχουν μεσοεπιθετικά παίκτες σε πολύ καλή φόρμα (Ροντρίγκο, Άαρονσον, Χάρισον) και θα έπρεπε να χαίνουν μεγαλύτερης εκτίμησης από τα στοιχηματικά sites.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ 2 ΑΓΓΛΙΑΣ

Η Ρότσντεϊλ προσφέρεται ως φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κρόουλι, την στιγμή που αποτελεί την ουραγό της κατηγορίας με 5 διαδοχικές ήττες. Κάκιστο το κλίμα στο… στρατόπεδό της, ούτε η απόλυση του Στοκντεϊλ έδειξε να αλλάζει την κατάσταση με την ομάδα να χάνει με… κατεβασμένα τα χέρια στην έδρα της Γουένσντεϊ (3-0).

Στην ουσία συνεχίζει «ακέφαλη», καθώς στον πάγκο της βρίσκεται ως υπηρεσιακός ο κεντρικός αμυντικός ΜακΝάλτι. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για έναν άπειρο «τεχνικό», την στιγμή που η Κρόουλι έρχεται από τρομερό boostάρισμα από τη νίκη στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Φούλαμ (Πρέμιερ Λιγκ).

Η Κρόουλι αποτελεί την πρώτη ctypto-ομάδα στον κόσμο, διοικούμενη εδώ και λίγους μήνες από Αμερικάνικη εταιρία και οι φιλοδοξίες είναι υψηλές. Καταλληλότερη συγκυρία δεν θα μπορούσε να έχει η Κρόουλι, ώστε να δώσει συνέχεια σ’ αυτό που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη. Το «διπλό» στο 3.60.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΣΚΩΤΙΑΣ

Ποντάρισμα στην φορμαρισμένη Μάδεργουελ στην Πρέμιερ Σκωτίας, η οποία έρχεται από δύο σερί νίκες και 3 στα πρώτα 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αντίπαλός της η ουραγός Κιλμάρνοκ των τριών σερί ηττών και του μόλις έναν πόντου σε 4 αγωνιστικές. Και εδώ τα στοιχηματικά sites προσφέρουν φαβορί την ουραγό και δίχως νίκη ομάδα! Στο 3.00 το «διπλό».

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Μία από τα… ίδια και στην Ολλανδία, όπου η ουραγός Φίτεσε των τριών σερί ηττών και της χειρότερης άμυνας προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί απέναντι στην Βάαλβαϊκ του 0-2-1. Ένα σερί (0-2-1) που θα μπορούσε να εμπεριέχει τουλάχιστον μία νίκη, με την Βάαλβαϊκ να έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις (προηγούνταν με 2-0 της Ουτρέχτης, 1-1 με την Εμεν εκτός και οριακή ήττα με πέναλτι από την Φέγενορντ).

Η Φίτεσε, από την άλλη πλευρά, την περασμένη εβδομάδα δέχτηκε 4 τέρματα από την Χέρενφεν στην έδρα της, 3 από την Εξέλσιορ και 5 από την Φέγενορντ (εντός). Κάποια στιγμή θα κερδίσει και ναι μπορεί να διαθέτει καλύτερο ρόστερ από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά τη δεδομένη δεν δικαιολογεί αποδόσεις του 1.80. Στο 4.33 το «διπλό», ήταν και 4.75.

 

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Τρία φαβορί έχω ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα. Πρώτο η Βαγιεκάνο κόντρα στην Μαγιόρκα, σημείο που αναλύθηκε και μέσα από το «Πάμε Ισπανία» και με βρίσκει σύμφωνο.


Δεύτερο η Μπαστιά (2-0-1 στα 3 τελευταία) στο 1.90, ανώτερη ως ομάδα και παραδοσιακά δυνατή στην Κορσική ενώ πετυχαίνει τη Ροντέ… ντεφορμέ (0-2-2) και με απουσίες.

Τέλος, η αήττητη και φορμαρισμένη Χέρενφεν (4-0 την Φίτεσε την περασμένη εβδομάδα) σε combo:1 & over1,5 στο 1.90+ κόντρα στην προτελευταία και με 0-0-3, Φορτούνα Σιτάρντ. Μία Φορτούνα που θα παραταχθεί δίχως προπονητή, με τις φήμες να θέλουν τον Ούλτε να αποχωρεί με απόφαση του Μπουράκ Γιλμάζ. Ο Τούρκος επιθετικός αποτελεί το αστέρι της ομάδας και φαίνεται πως έχει μεγάλη δύναμη ο λόγος του. Τακτικές που μόνο κακό κάνουν σε μία ομάδα.

Betmarket Επιλογές:

Μονά/δυάδα:

27/8 – 17:00 – Μπράιτον – Λιντς: 2 (4.50) (Π.Π)

27/8 –  19:45 – Φίτεσε – Βααλβάϊκ: 2 (4.33) (Π.Π)

Δυάδα απόδοσης 19.48.

Trixie:

27/8 – 17:00 – Ρότσντεϊλ – Κρόουλι: 2 (3.60)

27/8 – 17:00 – Κιλμάρνοκ – Μάδεργουελ: 2 (3.00)

27/8 – 20:30 – Βαγιεκάνο – Μαγιόρκα: 1 (2.05)

 

Δυάδα:

27/8 – 20:00 – Μπαστιά – Ροντέ: 1 (1.90)

27/8 – 22:00 – Χέρενφεϊν – Φορτούνα Σιτάρντ: 1 + over1,5 (2.00) μέσω φτιάξε αγοράς για Π.Π

Δυάδα απόδοσης 3.80

 

 

ΣΧΟΛΙΑ