ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ LiveStreaming: Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει μάχη Ευρώπης, αφού αν και δεν τα κατάφερε στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω Μακάμπι Χάιφα, προσπαθεί να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα ΛΙγκ. Θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση, απόψε, στο Φάληρο, μία εβδομάδα μετά το 1-1 στην άλλη έδρα, απέναντι στην κυπριακή ομάδα. Στο περασμένο ματς, πάλεψε σκληρά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα τον κρατά σίγουρα στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενώ θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, χάρη σε γκολ των Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Απόλλων Λεμεσού κατέκτησε τον τίτλο στην Κύπρο, πέρυσι, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την ΑΕΚ Λάρνακας. Αποκλείστηκε από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού εκείνη απέκλεισε πρώτα τον Ολυμπιακός. Η ομάδα δεν έχει δώσει πολλά ματς για την ώρα, εκτός των διπλών αγώνων με το σύνολο από το Ισραήλ, αλλά κατέκτησε το Σούπερ Καπ Κύπρου, νικώντας με 2-0 την Ομόνοια. Το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινά στα τέλη Αυγούστου και ο Απόλλων είναι ανέτοιμος, χωρίς πολλά παιχνίδια στο στάδιο προετοιμασίας. Στο πρώτο παιχνίδι, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 18 λεπτό, με τους ερυθρόλευκους να απαντούν με γκολ του Ρέαμπτσουκ (1-1) δέκα λεπτά αργότερα.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Απόλλων Λεμεσού είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming| Κορμπεράν: «Ο Ολυμπιακός να νικά και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο»

Ο Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται μονάχα μικρό διάστημα στο τιμόνι του Ολυμπιακού. Δεν έχει προλάβει να καθιερώσει τις δικές του ιδέες, όμως έχει αρχίσει ήδη να βάζει τα στοιχεία τα οποία θέλει, στο παιχνίδι του. Μιλώντας στο match programme του αποψινού αγώνα, ο Ισπανός προπονητής επεσήμανε ότι θέλει να χτίσει έναν Ολυμπιακό αποτελεσματικό, ο οποίος θα νικάει και έναν Ολυμπιακό ο οποίος θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο… Τερπνόν μετά ωφελίμου, λοιπόν.

Αυτός είναι ο Θρύλος που έχει στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός, για το προσεχές διάστημα. Διαβάστε όλη τη συνέντευξή του, στο επίσημο match programme του αγώνα με τον Απόλλων Λεμεσού!

Ποιες είναι οι τρεις λέξεις που σε χαρακτηρίζουν ως προπονητή;

«Παθιασμένος, τελειομανής και άνθρωπος που του αρέσει να παρακινεί».

Πότε κατάλαβες ότι ήθελες να ασχοληθείς με την προπονητική;

«Στα 18 μου, όταν ακόμα έπαιζα ποδόσφαιρο, ξεκίνησα τις σπουδές μου στην φυσική αγωγή και τον αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο και προπονούσα την ομάδα κάτω των 12 ετών του χωριού μου. Μετά στην Κ18 και στην Κ23. Από εκείνη τη στιγμή, το πάθος μου για την προπονητική ξεπέρασε αυτό του παίκτη. Σε ηλικία 23 ετών αποφάσισα να αφήσω το ποδόσφαιρο ως παίκτης και να αφοσιωθώ επαγγελματικά στο να είμαι προπονητής στη Βιγιαρεάλ».

Ποιος προπονητής σε ενέπνευσε;

«Καθώς είμαι από τη Βαλένθια, το ξεκίνημά μου σημαδεύτηκε από τη Βαλένθια του Ράφα Μπενίτεθ, με τον οποίο η ομάδα κέρδισε δύο πρωταθλήματα και ένα UEFA, δουλεύοντας με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους προπονητές εκείνης της εποχή. Αργότερα ο Γκουαρδιόλα ήταν το μέγιστο σημείο αναφοράς μου και φυσικά ο Μπιέλσα, με τον οποίο δούλεψα για δύο χρόνια ως βοηθός στη Λιντς».

Ποιο είναι το προπονητικό χαρακτηριστικό σου το οποίο θα ήθελες να βελτιώσεις;

«Μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε. Έτσι, αυτό που προσπαθώ είναι κάθε μέρα να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη. Πολλές φορές μέσα στο προτέρημά μας βρίσκεται και το ελάττωμά μας. Μέσα στην υπέρβαση των προτερημάτων που με περιγράφουν, βρίσκονται τα ελαττώματά μου».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Πώς θα είναι ο Ολυμπιακός που ονειρεύεσαι εντός αγωνιστικού χώρου;

«Μια νικήτρια ομάδα με αποτελέσματα και παρουσίαση ωραίου παιχνιδιού. Ονειρεύομαι έναν Ολυμπιακό που δεν θα δίνει στον αντίπαλο επιλογές στο γήπεδο. Ικανό να παίρνει πρωτοβουλίες, να έχει την μπάλα και να είναι επιθετικός όταν τη χάνει».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ LiveStreaming| Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

ΣΧΟΛΙΑ