ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο… περίεργος Γκουαρδιόλα και η επιστροφή των Ουρουγουανών

Ο… περίεργος Γκουαρδιόλα και η επιστροφή των Ουρουγουανών

Η Κυριακάτικη ιστορία με τον Λάμπαρντ ήταν και ωραία στο μάτι, για διάβασμα, και αποδείχτηκε και ωραία για την τσέπη, πληρώνοντας το 6αρι που μας έβγαλε συνολικά από πάνω. Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα βέβαια, πίστευα αρκετά τον άσο του Ολυμπιακού για να πω την αλήθεια. Σε μια δυάδα που είχε ήδη επιβεβαιωθεί το over στις Σέρρες, σε μια αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 που δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον, όταν θα συζητάμε για ελέγχους σε παιχνίδια που κύλησαν περίεργα τα σετ αποδόσεων.

Μεγάλη η εισαγωγή, γιατί είναι μικρό σήμερα το κυρίως μέρος. Μπορεί να υπάρχουν το βράδυ δύο σπουδαία παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι αποδόσεις δεν επιτρέπουν να αναπτύξεις πολλά επιχειρήματα για πιθανά λάθη.

Εμπιστεύτηκα τη Ατλέτικο στο προηγούμενο ταξίδι της στο Μάντσεστερ και με δικαίωσε. Άλλο όμως η βαριά Γιουνάιτεντ και άλλο το πιο… αέρινο ποδόσφαιρο της Σίτι. Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς (Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης) είχαμε τα συνεχή πειράγματα μεταξύ δημοσιογράφων και Γκουαρντιόλα για το τι θα σκαρφιστεί ξανά ο Πεπ.

Ο Ισπανός μας συνηθίζει να εφαρμόζει νέες τακτικές, προσαρμοσμένες για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Θυμήθηκαν μάλιστα και κάποιες που αποδείχθηκαν πολύ λανθασμένες, όπως η ενδεκάδα χωρίς αμυντικό χαφ που παρέταξε στον περσινό τελικό με την Τσέλσι ή η ξαφνική αλλαγή σε σύστημα τριών στην άμυνα που είχε προκαλέσει τον αποκλεισμό από τη Λυών στα προημιτελικά του 2020.

Τα καταγράφω αυτά για καταλήξω πως είναι δύσκολο να διαβάσεις στοιχηματικά ένα παιχνίδι όταν δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τον προπονητή. Ενδεκάδα, τακτική και τρόπος παιχνιδιού της Σίτι είναι, για την ώρα, μόνο στο μυαλό του Γκουαρδιόλα.

Μοναδική σημείωση, πως το over ίσως έχει κάποιο νόημα, καθώς όπως έγραψα και πιο πάνω η ταχύτητα της Σίτι μοιάζει άπιαστη για την Ατλέτικο.

Στη Λισαβόνα έχουμε ξεκάθαρο φαβορί στο Μπενφίκα-Λίβερπουλ. Αν έκανε μια φορά υπέρβαση για να ξεπεράσει τον Αγιαξ η Μπενφίκα, χρειάζεται πολλαπλάσια προσπάθεια για να τα καταφέρει απέναντι στη Λίβερπουλ. Με 1.45 το διπλό και 1.65 το over βέβαια η κουβέντα μάλλον τελειώνει εκεί. Ειδικά όταν υπάρχει ρεβάνς στο Ανφιλντ.

Κλείνοντας, να θυμίσω πως ακολουθεί το Σίτι-Λίβερπουλ, η τεράστια μάχη για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ! Αμφότερες μπορεί να έχουν το μυαλό τους και εκεί, καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα είναι πάντα υψηλή προτεραιότητα για τους Αγγλους.

Προγνωστικά Κόπα Λιμπερταδόρες

Πρεμιέρα έχουμε απόψε για τη φάση των ομίλων του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες. Επιστρέφει στον θεσμό η πρώτη κάτοχος του τίτλου, Πενιαρόλ, από την Ουρουγουάη. Πέρσι έφτασε μέχρι την τετράδα στο Σουνταμερικάνα, μια ομάδα με βαριά φανέλα.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα, και σε συνδυασμό με τον κακό εκτός έδρας απολογισμό στις τελευταίες της συμμετοχές στη διοργάνωση έφτασε το διπλό να πληρώνει 3.80 στο Pamestoixima.gr.

Αν δούμε την αντίπαλο, νομίζω είναι τσιμπημένο. Η Κολόν από την Αργεντινή δεν είναι κάποια τρομερή φανέλα (12 χρόνια έχει να παίξει στο Λιμπερταδόρες), ενώ η φόρμα της είναι από μέτρια έως κακή. Στην πιο πρόσφατη παρουσία της έχασε 1-3 στην έδρα της από την Αλντοσίβι, ενώ συνολικά μετρά τέσσερα παιχνίδια μακριά από τις νίκες. Μόλις μια φορά έχει σκοράρει στο διάστημα αυτό.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να βρείτε όλες τις πτώσεις αποδόσεων στους αγώνες ποδοσφαίρου σε πραγματικό χρόνο πατώντας εδώ.

Betmarket Επιλογές

Μονό

6/4 –01:15 Κολόν-Πενιαρόλ 2  (3.80) επί 6,6 μονάδες στο Pamestoixima.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ