ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τη νίκη με οδηγό το τρομερό σερί του Μαρτίνς και τις αποδόσεις

Για τη νίκη με οδηγό το τρομερό σερί του Μαρτίνς και τις αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα playoffs της SuperLeague!

Μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς γυρίζουν στην έδρα τους και ο στόχος είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες, που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Η δεύτερη αγωνιστική δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ δεν ήταν το αυτό που ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός (1-1). Επιπλέον μειώθηκε και η διαφορά από τον ΠΑΟΚ, οπότε η νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ. Στο 1.71 κοστολογείται η νίκη των Πειραιωτών.

Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι ότι η ΑΕΚ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το καλύτερο… γιατρικό! Στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχουν γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός μετράει μόνο νίκες. Και μάλιστα με μηδέν παθητικό, (11-0 γκολ)! Για όσους αναμένουν ανάλογο αποτέλεσμα απόψε, το combobet 1 & μηδέν παθητικό Ολυμπιακός προσφέρεται στο 2.50.

Συνολικά, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φτιάξει μία… πελατειακή σχέση με την ΑΕΚ. Ιδιαίτερα εντός έδρας. Ο Πορτογάλος είναι στο Λιμάνι από το καλοκαίρι του 2018 κι έκτοτε δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα από τους «κιτρινόμαυρους». Τόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης» όσο κι εκτός έδρας. Στα εντός έδρας όμως είναι το απόλυτο αφεντικό! Έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (5-0-0) με 15-1 τέρματα!

Γενικότερα όμως ο πρωταθλητής έχει εξαιρετική παράδοση ως γηπεδούχος με την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που μπήκε στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης». Από τη σεζόν 2004-05 τρέχει ένα απίστευτο σερί! Σε 18 παιχνίδια, έχει 16 νίκες και μόλις 2 ήττες, ούτε μία ισοπαλία! Και τα τέρματα είναι στο 44-6! Η αγορά του άσου από το ημίχρονο βρίσκεται στο 2.62!

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ