ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κυρίαρχος στο ΣΕΦ και στο ντέρμπι «αιωνίων»

Κυρίαρχος στο ΣΕΦ και στο ντέρμπι «αιωνίων»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός πράξη τέταρτη για την τρέχουσα σεζόν, αυτή την φορά για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι με δύο νίκες έναντι μίας του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, με την μεγάλη ανατροπή στον τελικό Κυπέλλου που έγινε στο Ηράκλειο (81-73). Η έτερη επικράτηση των «κόκκινων» ήρθε στον πρώτο γύρο της Euroleague. Αναμενόμενα χαμηλά κινείται ο άσος στο 1.28, ενώ ο άσος με χάντικαπ 7,5 πόντων βρίσκεται στο 1.84.

Ο Ολυμπιακός (4ος με 16-8), μετά τη νίκη μέσα στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις (84-73), βρίσκεται αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και δεν επιθυμεί να φρενάρει, τέσσερα παιχνίδια πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν και στη Λιθουανία ότι επιθετικά οι Σλούκας, Ντόρσεϊ, και Βεζένκοφ έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα. Το over 9,5 στα συνολικά τρίποντα των «ερυθρόλευκων» κοστολογείται στο 1.87.

Ο Παναθηναϊκός (15ος με 6-16) διανύει τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία του στην διοργάνωση και την δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα… μάτια το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η διαφορά σταμάτησε στο +19 υπέρ των Πειραιωτών, σενάριο που βρίσκεται στο 5.15 για να επαναληφθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα συναντάμε και το over 0,5 στις τεχνικές ποινές σε απόδοση 1.60. Τα ντέρμπι «αιωνίων» είναι πάντα έντονα και γεμάτα συναισθήματα, οπότε το ενδεχόμενο οι διαιτητές να υποδείξουν «ταφ» σε κάποιο από τα μέλη των δύο ομάδων συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (ριμπάουντ, τρίποντα, ασίστ, κλεψίματα κ.ά), μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών), καθώς και τις novi special αγορές!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ