ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ζοάο Φέλιξ

Στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ζοάο Φέλιξ

Επιστροφή σε Ευρωπαϊκές βραδιές, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να διεξάγονται το επόμενο τριήμερο.

Σήμερα, τα «βλέμματα» συγκεντρώνονται στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ματσάρα αναμένουμε και στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικό πλουραλισμό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Κεντρικό πρόσωπο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πως άλλωστε να μην ήταν όταν λίγες ημέρες πριν είχε πάρει από το… χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε μία πολύτιμη νίκη επί της Τότεναμ.

Θα μου πείτε: «χρειαζόταν να κάνει χατ-τρικ για να είναι το κεντρικό πρόσωπο;» και θα έχετε δίκιο. Ο 37χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα και σ’ αυτήν την ηλικία, όταν είναι στην ημέρα του, είναι από άλλον… πλανήτη!

Σήμερα, όμως, θα έχει και έναν υψηλού επιπέδου ανταγωνιστή, τον Ζοάο Φέλιξ που τυχαίνει να είναι και συμπατριώτης του. Ο 22χρονος φορ, μπορεί να μην έχει την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά του ομοεθνή του, αλλά σίγουρα διαθέτει σπουδαίο ταλέντο και όλα τα στοιχεία για να είναι ο επόμενος σπουδαίος επιθετικός της Εθνικής Πορτογαλίας στην μετά Ρονάλντο εποχή.

Ξεκίνησα με τους επιθετικούς, καθώς αυτοί είναι που σκοράρουν έχοντας ως στόχο να δικαιολογήσω την επιλογή του goal/goal. Σ’ αυτό όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, βοηθούν και οι αμυντικοί.

Με την εστία της Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει παραβιαστεί στα 10/12 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όπως και αυτήν της Μάντσεστερ στα 9/12 τελευταία, το goal/goal θεωρώ πως έχει καλύτερες τύχες από αυτές που προδικάζουν οι στοιχηματικές εταιρίες και μάλιστα επιβεβαιώθηκε και στην αναμέτρηση της Μαδρίτης.

Αγιαξ – Μπενφίκα

Με την πρώτη αναμέτρηση η οποία ολοκληρώθηκε με 4 τέρματα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αμφότερες, έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις για την σημερινή τους συνάντηση.

Με δύο ομάδες που διαθέτουν επιθετικό dna, όχι όμως και ιδιαίτερα σταθερές άμυνες, εύλογο είναι δημιουργούνται καλές προϋποθέσεις για πολλά τέρματα.

Μιλώντας για την αμυντική αστάθεια, αν για την Μπενφίκα ήταν κάτι που είχε γίνει αντιληπτό από τις πρώτες της φετινές εμφανίσεις, στον Αγιαξ προέκυψε πρόσφατα και τα δείγματα είναι εμφανέστατα. Δύο γκολ από την Γκόου Αχεντ Ιγλις, δύο από την Βαάλβαϊκ και δύο από την Καμπούρ. Ομάδες που δεν αποτελούν και μεγαθήρια, αντιθέτως, όλες βρίσκονται από την 9η θέση και κάτω στην Eredivisie.

Κοντά στο 1.70 το combo: goal/goal+over, αρκετά πιθανό, όπως πιθανό θεωρώ και το g/g HT στο 3.50 της bet365. Αμφότερα, εμφανίστηκαν και στην αναμέτρηση της Λισαβόνας.

Στο «Πάμε Τσάμπιονς Λιγκ», επιλέχθηκε το g/g και στις δύο σημερινές αναμετρήσεις μέσω των ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet σε απόδοση 3.50, ένα στοίχημα με αξία.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Μονά:

15/3 – 22:00 – Αγιαξ – Μπενφίκα: goal/goal HT (3.50) με 10 μονάδες Bet365

15/3 – 22:00 – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: goal/goal (1.96) με 10 μονάδες Betshop.

 

ΣΧΟΛΙΑ