ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η χρεοκοπία, ο τεχνητός χλοοτάπητας και η πρωταθλήτρια

Η χρεοκοπία, ο τεχνητός χλοοτάπητας και η πρωταθλήτρια

Η Κυριακή προσφέρει επιλογές για παιχνίδι, ωστόσο σε αντίθεση με εχθές όπου προχώρησα σε αρκετές αναλύσεις και «χώρεσα» πολλές επιλογές στο παιχνίδι μου, σήμερα θα είμαι λιτός.

Στρέφω την προσοχή μου στην Δανία, όπου ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων και το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο. Δύο επιλογές, αμφότερες αναφέρονται σε γηπεδούχους.

Από 9 σερί νίκες η πρωταθλήτρια

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, η Μπρόντμπι έχει την ευκαιρία με νίκη στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου (Ααρχους) να σκαρφαλώσει στην κορυφή και να «αγκαλιάσει» τον πρώτο τίτλο της μετά από 15 χρόνια!

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, παρότι η Αάρχους είναι αδιάφορη και το «διπλό» ανοίγει (λανθασμένα) σε τιμές αουτσάιντερ. Με την «φιλενάδα» Νόρτσελαντ να ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική, είναι δεδομένο πως με νίκη το πρωτάθλημα δεν… χάνεται. Το άρθρο εκείνης της περιόδου με τίτλο: «μία νίκη, μισός τίτλος» είναι ενδεικτικό.

Η Μπρόντμπι προηγείται νωρίς (5’), αλλά μένει με 10 παίκτες στο 35’ και ισοφαρίζεται 3’ αργότερα (1-1). Η θέληση και τα ψυχικά της αποθέματα είναι τέτοια που δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς. Το 1-2 στο 73’, απέναντι σε μία Αάρχους που έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να την σταματήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Δέκα μήνες αργότερα, η Μπρόντμπι έχει (ξανά) την ευκαιρία να μπει δυνατά στο παιχνίδι του τίτλου με νίκη επί της ίδιας αντιπάλου, την στιγμή που Μίντιλαντ και Κοπεγχάγη αγωνίζονται μεταξύ τους λίγες ώρες αργότερα.

Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με την πλευρά των γηπεδούχων, καθώς πέρα από το τρομερό σερί τους, αντιμετωπίζουν μία ομάδα που έρχεται από 2 σερί ήττες όπου η εστία της παραβιάστηκε 6 φορές και «κουβαλά» μεγάλη απογοήτευση καθώς μόνο με… θαύμα θα προλάβει τα πλέι οφ.

Ο άσος στο 2.18 για την πρωταθλήτρια, τρομερή φορμαρισμένη και δυνατή στην έδρα της (7-3-1), κόντρα σε μία ντεφορμέ, απογοητευμένη και αδύναμη μακριά από τη δική της ομάδα (2-3-5 – 3η χειρότερη εκτός έδρας επίθεση).

Ο τεχνητός χλοοτάπητας, η χρεοκοπία και ο στόχος των πλέι οφ

Από την πρώτη κατηγορία της Δανίας, στην δεύτερη και την αναμέτρηση της Κόγκε με την Φρεντ Αμαγκέρ. Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, η Κόγκε με νίκη εισέρχεται στα πλέι οφ, κάτι που αποτελεί και τον μεγάλο της στόχο.

Η Κόγκε αποτελεί ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ στην 2η κατηγορία, με Αμερικανούς ιδιοκτήτες και ένα δίδυμο τεχνικών που άφησαν το δικό τους στίγμα στην χώρα.

Ο Ντάνιελ Αγκερ σταμάτησε στα 31 του χρόνια το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού και αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Την ποδοσφαιρική του διαδρομή την γνωρίζουμε όλοι, με 8 χρόνια παρουσίας στην Λίβερπουλ και 11 στην Εθνική Δανίας χαίρει τον σεβασμό όλων. Όπως άλλωστε και ο Λάρς Γιάκομπσεν που αποτελεί τον βοηθό του, με 9 χρόνια στην Εθνική Δανίας και πέρασμα από ομάδες της Αγγλίας (Γουεστ Χαμ, Εβερτον).

Οι δύο κύριοι ανέλαβαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού την Κόγκε, η οποία πριν την ήττα από την Χόμπρο (που δεν άξιζε σε καμία περίπτωση), ερχόταν από αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων και διατηρεί την τύχη στα χέρια της για την είσοδο στα πλέι οφ, αρκεί να κερδίσει σήμερα την Φρεντ Αμαγκέρ.

Στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή (5-1-0 στα 6 τελευταία), γεγονός που οφείλεται στον τεχνητό χλοοτάπητα (έχουν γίνει έντονα παράπονα γι’ αυτό) στον οποίο αγωνίζεται και δυσκολεύει τους αντιπάλους.

Η Φρεντ Αμαγκέρ, από την άλλη πλευρά, αποφεύγει την τελευταία θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων και μακριά από την έδρα της είναι τραγική, με 1-1-8 σε 10 φετινούς αγώνες.

Μάλιστα, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της αντιμετωπίζουν οικονομικά θέματα και στις αρχές του τρέχοντος μήνα το μέλλον της ομάδας ήταν αβέβαιο. Η ομάδα βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, παρότι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στα τέλη του Φλεβάρη συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο κεφάλαιο για την κάλυψη των μηνιαίων μισθών, με τις προβλέψεις να αναφέρουν πως η Φρεντ Αμαγκέρ μπορεί να μην είναι σε θέση να επιβιώσει ως επαγγελματικός σύλλογος μακροπρόθεσμα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα Betsson:

13/3 – 14:30 – Κόγκε – Φρεντ Αμαγκέρ 1 (1.98)

13/3 – 17:00 – Μπρόντμπι – Αάρχους 1 (2.18)

 

ΣΧΟΛΙΑ