ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σημεία και «τέρατα»

Σημεία και «τέρατα»

Παιχνίδι με αρκετό ρίσκο αυτό το Σαββατοκύριακο, σημεία… τεράστια και φυσικά τα αγαπημένα μας γκολ/γκολ ημιχρόνων, που φέτος παίζονται πολύ παραπάνω από ότι τις άλλες χρονιές.

Αποδεκατισμένη αμυντικά η Ντόρτμουντ

Ξεκινώντας από την πρώτη κατηγορία, την Bundesliga, η αίτηση της Μάινς για αναβολή έγινε δεκτή και έτσι το παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ αναβάλλεται. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν θα ασχοληθώ με τον άσο της Χόφενχαϊμ στο 4,50, αφού μου μοιάζει μικρός μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μπάγερν μεσοβδόμαδα, ενώ από τα κυριακάτικα δεν κοιτάω ούτε το διπλό της Κολωνίας, στο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν.

Κράτησα μονάχα δύο σημεία. Το πρώτο είναι το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Γκλάντμπαχ με τη Χέρτα, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον του Χούτερ στον πάγκο των «πουλαριών». Η δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας αντιμετωπίζει την 3η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Από άμυνα λοιπόν… γιοκ. Επιθετικά διαθέτουν πολλή ποιότητα, Πλέα, Έμπολο, Νόιχαους από τη μία, από την άλλη Γιόβετις, Μπελφοντιλ, Ζέλκε. Το γκολ θα το βρουν και η τάση λέει ότι θα δούμε από την αρχή του ματς «ροντέο». Στο 3,75 η συγκεκριμένη επιλογή.

Την Κυριακή η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Αρμίνια, με τους γηπεδούχους να παρατάσσουν άμυνα ανάγκης απέναντι στην Αρμίνια. Ακάνζι, Γκερέιρο, Χούμελς, Μουνιέρ, Ζαγκαντού μένουν εκτός. Επιπλέον εκτός μένουν Μουκόκο και Ρόις, όπως και η εναλλακτική επιλογή Τίγκες. Επιστρέφει όμως ο Χάαλαντ για τη Ντόρτμουντ. Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς ότι κλειδί του παιχνιδιού είναι κατά πόσο η Ντόρτμουντ θα μπορέσει να αμυνθεί. Αν η άμυνα της μείνει σταθερή, τότε επιθετικά σίγουρα θα βρει γκολ. Από την πλευρά της Αρμίνια η τακτική είναι πολύ απλή. Συγκροτημένη άμυνα και αντεπιθέσεις για να «πονέσει» τους Βεστφαλούς. Μην ξεχνάμε ότι η Αρμίνια στάθηκε εξαιρετικά σε πολύ καλές έδρες το τελευταίο τρίμηνο. Το διπλό στο 10,00 θα πονταριστεί.

«Ροντέο» στο Χάιντενχαϊμ

Ο Covid-19 μου χάλασε αρκετά από τα πλάνα μου για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η αναβολή του Αμβούργου κόντρα στην Άουε ήταν το ένα, ενώ οι πολλές απουσίες λόγω covid-19 για τη Φορτούνα μου στερούν το ποντάρισμα στο διπλό, αφού θα είναι αποδεκατισμένη. Έμειναν όμως δύο παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθώ.

Στο σημερινό βραδινό παιχνίδι, η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, τη Βέρντερ Βρέμης. Έχοντας μια επίθεση σε τρομερή φόρμα, δεν διστάζει να κάνει λάθη στα μετόπισθεν και αυτό θα βοηθήσει σήμερα ώστε να δούμε ένα ανοιχτό ματς. Η Χάιντενχαϊμ είναι εξαιρετικά αφελής και βλέποντας πως δεν μπορεί να φτάσει πια την κορυφή, θα αρκεστεί στο να τερματίσει κάπου στη μέση. Παίζει συνεπώς ελεύθερα από κάθε άποψη. Στο 4,33 το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

Από το κυριακάτικο πρόγραμμα μου αρέσει τρομερά το διπλό της Νυρεμβέργης, όμως λόγω χημείας και του ότι αρκετά άλλα σημεία δεν μπορώ να τα παίξω λόγω αναβολής παιχνιδιών, δεν θα ήθελα να πάω σε μονό. Η Νυρεμβέργη έχει βρει φόρμα, έχει βρει σταθερότητα και είναι έτοιμη για να σπάσει την έδρα ενός καλού Ανόβερου, που όμως δεν έχει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στα τελευταία παιχνίδια.

Με ρίσκο στην Αυστρία

Σε ένα πρόγραμμα που δεν ξεχωρίζει κάτι, προσωπικά θα προσπαθήσω να πιάσω δύο σημεία εξαιρετικά δύσκολα. Ένα 7άρι, ένα 7,50 είναι ο στόχος. Επίσης, κρατάω από τη δεύτερη κατηγορία πάρα πολύ ζεστά ένα γκολ/γκολ ημιχρόνου, όπως και μια ανατροπή.

Ξεκινώντας χρονικά και το παιχνίδι της Ντόρνμπιρν με τη Χορν για τη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, θεωρώ πως υπάρχουν τρομερές προϋποθέσεις για το γκολ/γκολ ημιχρόνου. Οι ενδείξεις μιλάνε για δύο ομάδες που θα τολμήσουν να παίξουν 3-4-3. Οι δύο προπονητές είναι γνωστοί για τον πολύ περίεργο και επιθετικό τρόπο που παίζουν οι ομάδες τους. Με το γκολ/γκολ το απλό να πληρώνει 1,57 (είναι για 1,30), τότε είναι λάθος το γκολ/γκολ ημιχρόνου να πληρώνει 4,00.

Υπάρχει μια τάση των δύο ομάδων να εξισορροπήσουν την στατιστική τους, αφού στο 33% κυμαίνονται τα γκολ της Ντόρνμπριν στο πρώτο μέρος, ενώ στο 36% τα γκολ της Χορν στο πρώτο μέρος.

Από τα αυριανά τώρα, θα επιλέξω το διπλό της Βάττενς στο 7,00 και το διπλό της Στουρμ Γκρατς στο 7,50. Δύο σημεία μεγάλα και με μεγάλη δυσκολία. Εφικτό το ενδεχόμενο και στα δύο να φάμε 4 γκολ. Υπάρχουν όμως λόγοι για να κοντράρει κανείς και αυτοί μου είναι αρκετοί για να το κάνω. Η Λίντσερ έρχεται από ήττα μεσοβδόμαδα και κακή εμφάνιση. Ακολουθεί η ρεβάνς σε λίγες μέρες. Με καλό ηθικό και ξεκούραστη η Βάττενς, θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφς.

Στο Σάλτσμπουργκ τώρα, η Στουρμ έρχεται με ηθικό ακμαιότατο, με έναν προπονητή που ξέρει να «φτιάχνει» ομάδες που να παίρνουν καλά αποτελέσματα. Ο πρώτος με τον δεύτερο παίζει και το 7αρι υπό τις συνθήκες που θα γίνει το ματς, είναι μεγάλο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από βαριά ήττα με 7-1 και φυσικά το να το χωνέψει αυτό ίσως διαρκέσει αρκετές μέρες ακόμα, αφού το σύνολο έχει τρομερά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Πέραν αυτού, ο Καμαρά έφυγε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι της Μπάγερν, παίζει στο limit του εδώ και αρκετές εβδομάδες και ο φόβος υποτροπής είναι τεράστιος, επομένως δεν περιμένω να βρίσκεται καν αποστολή. Επομένως, το 7,50 για μια έδρα που έχει να σπάσει από τις 20.2.2020 σε αυστριακή διοργάνωση, μου κάνει.

Τέλος, κρατάω το άσος ημίχρονο, διπλό τελικό στο παιχνίδι της Βάκερ με την Λούστεναου. Παραδοσιακά ομάδες που φέρνουν ανατροπές, η Λούστεναου θέλει να αντιδράσει για την ήττα της πριν μια εβδομάδα, ενώ η Βάκερ έχει καιρό να βρει δίχτυα πρώτη και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 23,00 η επιλογή.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

Betmarket Επιλογές

Μονά (bet365.gr):

13/03 – 11:30 – Βάκερ Ίνσμπρουκ – Λούστεναου : 1ht/2ft(23,00) επί 5 μονάδες

13/03 – 15:30 – Λίντσερ – Βάττενς : 2ft(7,00) επί 10 μονάδες *ΠΠ*

13/03 – 18:30 – Σάλτσμπουργκ – Στουρμ : 2ft(7,50) επί 10 μονάδες *ΠΠ*

13/03 – 18:30 – Ντόρτμουντ – Αρμίνια Μπίλεφελντ : 2ft(10,00) επί 10 μονάδες *ΠΠ*

Trixie (2-3 system) (bet365.gr):

12/03 – 15:30 – Ντόρνμπιρν – Χορν : g/g 1ου ημιχρόνου (4,00)

12/03 – 19:30 – Γκλάντμπαχ – Χέρτα : g/g 1ου ημιχρόνου (3,75)

12/03 – 21:30 – Χάιντενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης : g/g 1ου ημιχρόνου (4,33)

Στις δυάδες από 9 μονάδες (27)

Στην τριάδα απόδοσης (64,95) επί 3 μονάδες

Σύνολο 30 μονάδες

 

ΣΧΟΛΙΑ