ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στοίχημα | BetMarket.gr: Με ισχυρό κίνητρο επιβίωσης

Στοίχημα | BetMarket.gr: Με ισχυρό κίνητρο επιβίωσης

Η πλουσιότερη ομάδα στον κόσμο στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στα «Σφυριά» και αν ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση θα είχε κερδίσει. Η αλήθεια είναι πως της «στοίχισε» πολύ η απρόσμενη απουσία του  Σεντ – Μαξιμέν.

Οι λεπτομέρειες είναι πάντα αυτές που κάνουν συνήθως την διαφοράα. Ας περάσουμε στα σημερινά παιχνίδια, σε ένα κουπόνι που μοιάζει να είναι αρκετά στυφνό.

Προγνωστικά SuperLeague Interwetten

Η χθεσινή νίκη του Ατρομήτου δεν ήταν καθόλου καλή εξέλιξη για την Λαμία, που με τα τελευταία αρνητικά της αποτελέσματα (3 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες) είδε την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται στον πόντο. Το θετικό για την ίδια είναι ότι τα επόμενα 3 από τα 4 παιχνίδια που απομένουν διεξάγονται στην έδρα της.

Η σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης χαρακτηρίζεται ως πρόωρος τελικός για την ομάδα της Φθιώτιδας και θεωρώ πως έχει σαφές προβάδισμα κόντρα στην ουραγό, με απουσίες και χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας

Η Φουενλαμπράδα έχει σημαντική ευκαιρία απόψε με νίκη επί της ουραγού να μπει γερά στο κόλπο της παραμονής. Η έδρα αποτελεί δύναμή της (3-8-3), προέρχεται από καλές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες (Εϊμπάρ & Βαγιαδολίδ) και έχει το προβάδισμα.

Προγνωστικά Serie A

Ιδανική συγκυρία σήμερα για την Ουντινέζε απέναντι σε μία «πληγωμένη» από απουσίες, (Λούκας Λέιβα, Σάβιτς, Ατσέρμπι, Ιμόμπιλε), κουρασμένη από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτη στο Ο’Πόρτο (ακολουθεί ρεβάνς) και με αδυναμίες μακριά από την έδρα της, Λάτσιο.

Προγνωστικά Δανίας

Πάντα ιδιαίτερα τα παιχνίδια ανάμεσα σε Νόρτσελαντ και Μπρόντμπι. Αυτήν που έχει μεγαλύτερη ανάγκη αυτήν την στιγμή είναι η γηπεδούχος, η οποία μάλιστα ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο σε αντίθεση με την Μπρόντμπι που έχασε τον πρώτο σκόρερ Ούρε (16/11) ο οποίος δελεάστηκε από τα χρήματα που του προσέφεραν στο MLS και τον μέσο Φρέντρουμπ (15/2, Τζένοα).

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα Stoiximan.gr*:

20/2 – 15:00 – Λαμία – Απόλλωνας Σμύρνης: 1 (2.00)

20/2 – 15:00 – Φουενλαμπράδα – Αλκορκόν: 1 (2.00)

Μονά/δυάδα Bet365*:

20/2 – 17:00 – Νόρτσελαντ – Μπρόντμπι: 1 (2.87)

20/2 – 21:45 – Ουντινέζε – Λάτσιο: 1 (2.80)

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ