ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πηγαίνοντας κόντρα στις παραδόσεις

Πηγαίνοντας κόντρα στις παραδόσεις

Γεμάτο κουπόνι, με Γερμανία και Αυστρία. Το πρώτο γεμάτο κουπόνι μετά από τις αρχές Δεκεμβρίου. Υπάρχουν αρκετά σημεία τα οποία θα μας απασχολήσουν, μπορούμε να «απλωθούμε», αφού οι προϋποθέσεις μου αρέσουν αρκετά.

35 χρόνια… φαγούρας!

Ξεκινώντας από την Μπουντεσλίγκα, το πλάνο για το Σ/Κ περιέχει «σπάσιμο» παραδόσεων. Η πρώτη μεγάλη παράδοση που θέλω να σπάσω είναι αυτής της Στουτγάρδης με την Μπόχουμ. Το τελευταίο διπλό της Μπόχουμ στη Σουηβία ήταν πριν 35 (!) χρόνια. Και ακριβώς σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία για την Μπόχουμ να σπάσει αυτή την μίζερη παράδοση. Υπάρχουν λόγοι, λόγοι όπως το ότι η Στουτγάρδη έχει για άλλη μια αγωνιστική πολλά προβλήματα όσον αφορά την αποστολή.

Ο έτερος λόγος είναι το momentum της Μπόχουμ, που έρχεται από τεράστια νίκη με 4-2 επί της Μπάγερν. Να τονίσω πως υπάρχει μια παράδοση στη Γερμανία, η οποία λέει «όποιος κερδίζει την Μπάγερν, την επόμενη αγωνιστική χάνει». Ας σπάσω και αυτήν την παράδοση λοιπόν.

Η επόμενη παράδοση που θέλω να σπάσω είναι στο παιχνίδι της Κυριακής Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ. Ντέρμπι με αρκετές ιδιαιτερότητες τα τελευταία χρόνια, αφού η Ντόρτμουντ έχει αδελφοποιηθεί με τον αιώνιο αντίπαλο της Γκλάντμπαχ, την Κολωνία. Συν όλα τα παρασκηνιακά, με τη Ντόρτμουντ να «κλέβει» τον Ρόζε πέρυσι από την Γκλάντμπαχ.

Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η λέξη «κάρμα» για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Τεταμένο το κλίμα στο Ντόρτμουντ, με τον Μάρκο Ρόζε να δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη και ασφαλώς το να τον απολύσει η πρώην ομάδα του, θα ήταν τεράστια χαρά για όλο το Γκλάντμπαχ. Έχουμε λοιπόν την κακή Ντόρτμουντ, που λογικά θα παίξει χωρίς Χάαλαντ και από την άλλη την Borussia Μόενχενγκλάντμπαχ, που σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και η ενότητα στην ομάδα είναι εμφανής. Το διπλό στο 5,25.

Τέλος, κρατάω άλλα δύο σημεία από την πρώτη κατηγορία. Το πρώτο είναι η Αρμίνια Μπίλεφελντ στο 3,00, με την ομάδα του Κράμερ να έχει τρομερό πάθος στον τρόπο που αγωνίζεται και ασφαλώς έχει το μομέντουμ. Για τους Βερολινέζους τα πράγματα δεν δείχνουν καλά, αφού έχουν επηρεαστεί αφάνταστα από την απώλεια του Κρούζε και του Φρίντριχ, κάτι που φαίνεται πλέον και από τα αποτελέσματα. Το δεύτερο που κρατάω είναι το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Βόλφσμπουργκ με τη Χόφενχαϊμ. Παραδοσιακά έχει γκολ το συγκεκριμένο παιχνίδι και αν λάβω υπόψη τα δύο τελευταία παιχνίδια τους, τότε και οι δύο βρίσκονται στο τοπ 4 δημιουργίας ευκαιριών. Γιατί όχι λοιπόν το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,00.

Κόντρα τους πρωτοπόρους

Από τη μία έχουμε το Κίελο, που έχει αυξήσει κατά πολύ την συχνότητα που δημιουργεί ευκαιρίες και από την άλλη την Καρλσρούη, που εκτός έδρας πάντα βρίσκει γκολ, πάντα παίζει καλύτερα επιθετικά. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους έχουν πολλές συγκινήσεις. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,75.

Θεωρώ πιο πιθανό το διπλό του Ανόβερου στην έδρα της Πάουλι. Οι «πειρατές» μαζί με την έτερη ομάδα του Αμβούργου διατηρούν τα μόνα «μηδενικά» της λίγκας. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ηττηθεί εντός έδρας. Οι ενδείξεις για την ομάδα της Πάουλι είναι κραυγαλέες, αφού τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει μπει σε ένα ελαφρύ ντεφορμάρισμα. Το Ανόβερο έχει καταφέρει ήδη μια φορά φέτος να κερδίσει την Πάουλι, θέλει να το ξανά κάνει, έχοντας πολύ καλή παράδοση στο Αμβούργο. Έτσι και αλλιώς θα αμυνθεί, έτσι και αλλιώς θα ψάξει αντεπιθέσεις, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην Πάουλι. Το διπλό στο 4,75.

Η Χάνσα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, τη Βέρντερ Βρέμης, κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ. Απέναντι στη Ντάρμστατ, αν παίξει με ακριβώς το ίδιο στυλ, τότε θα βρει σίγουρα αρκετές ευκαιρίες και αν αμυντικά αποδώσει αυτό που ξέρει, τότε το διπλό γίνεται πολύ ελκυστικό.

«Βόμβες» σε Αυστρία

Στην Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας κρατάω την κόντρα της Σάλτσμπουργκ. Έχω λόγους που το κάνω και αυτοί είναι αρχικά η κούραση της Σάλτσμπουργκ, αφού αρκετοί παίκτες ήταν στο limit τους μετά το ματς με την Μπάγερν και ο κόουτς Γιάσλι δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμούς, επομένως, περιμένω ροτέισον.

Ο έτερος λόγος είναι το ότι η Βόλφσμπεργκερ είναι η μοναδική ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια, που δεν έχει ηττηθεί στο Σάλτσμπουργκ για τρεις συνεχόμενες φορές και αυτό μετράει πολύ στην ψυχολογία της ομάδας. Ελεύθερα θα παίξουν οι «λύκοι», καθώς βαθμολογικά είναι εντελώς άνετοι και σίγουρα θα θέλουν να κάνουν τη ζημιά στη Σάλτσμπουργκ, που επίσης είναι άνετη βαθμολογικά. Στο 9,00 το διπλό.

Κοιτώντας το υπόλοιπο πρόγραμμα της Αυστρίας, κράτησα το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Στουρμ με τη Ραπίντ Βιέννης. Μου άρεσε πάρα πολύ η Στουρμ στο ματς με τη Βάττενς, όπου την κοντράραμε. Δημιούργησε 23 τελικές προσπάθειες απέναντι σε έναν μαζεμένο αντίπαλο. Θεωρώ πως απέναντι στη Ραπίντ θα βρει παραπάνω ευκαιρίες και αν λάβω σοβαρά υπόψη πως η Ραπίντ έχει τρομερή αποτελεσματικότητα στα τελευταία παιχνίδια, τότε το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,00 μου κάνει.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, κρατάω σίγουρα το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Λούστεναου με τη Λάφνιτς. Έτυχε να δω φιλικά της Λούστεναου το χειμώνα και ο προπονητής της Αούστρια δοκίμασε πάρα πολύ το 3-4-3 στην ομάδα. Αν κατέβει έτσι απέναντι στη Λάφνιτς, δεν αποκλείω να δούμε 7-8 γκολ στο παιχνίδι. Προϋπόθεση είναι να δούμε από νωρίς κάποιο γκολ. Στο 4,00 το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

Κλείνοντας κρατάω το διπλό της Ντόρνμπιρν στην έδρα της Άμστεττεν. Το 7,50 είναι εντελώς λάθος, για μια ομάδα που δείχνει να ανεβαίνει σταθερά, ενώ η Άμστεττεν δεν θέλει να ανέβει κατηγορία, ή για να το θέσω καλύτερα, δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία. Πέραν τούτου υπάρχουν απουσίες στην Άμστετεν, κάτι που με παραξενεύει ακόμα περισσότερο γιατί το διπλό να είναι τόσο ψηλά.

Κρατάω και δύο φαν μπετ, το διπλό ημίχρονο άσο τελικό της Σάαρμπρουκεν με την Βικτόρια Κολωνίας, αλλά και το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό του Αμβούργου U19 απέναντι στη Χάνσα Ρόστοκ U19.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική Betsson Ελλάδα, όλες τις νόμιμες

στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Betmarket Επιλογές

Μονά (bet365.gr):

19/02 – 15:30 – Άμστετεν – Ντόρνμπιρν : 2ft(8,00)

20/02 – 15:30 – Σάλτσμπουργκ – ΒΑΚ : 2ft(9,00)

20/02 – 18:30 – Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ : 2ft(5,25)

20/02 – 14:30 – Σανκτ Πάουλι – Ανόβερο : 2ft(4,75)

20/02 – 14:30 – Ντάρμστατ – Χάνσα Ρόστοκ : 2ft(4,50)

Trixie (2-3 system) (bet365.gr):

19/02 – 16:30 – Στουτγάρδη – Μπόχουμ : 2ft(3,30) *ΠΠ*

19/02 – 16:30 – Αρμίνια – Ουνιόν : 1ft(3,00) *ΠΠ*

19/02 – 15:30 – Λούστεναου – Λάφνιτς : over 4 (3,45)

Yankee (2-3-4 system) (bet365.gr):

19/02 – 14:30 – Κίελο – Καρλσρούη : g/g ημιχρόνου (3,75)

19/02 – 15:30 – Λούστεναου – Λάφνιτς : g/g ημιχρόνου (4,00)

19/02 – 16:30 – Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ: g/g ημιχρόνου (4,00)

20/02 – 18:00 – Στουρμ Γκρατς – Ραπίντ Βιέννης : g/g ημιχρόνου (4,00)

Μονά-Δυάδα (1-2 σύστημα) (bet365.gr):

19/02 – 14:00 – Αμβούργο U19 – Χάνσα U19 : 2ht/1ft(17,00)

19/02 – 15:00 – Σάαρμπρουκεν – Β. Κολωνίας : 2ht/1ft(23,00).

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ