ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπερβολικά μεγάλη η απόδοση των «Ερυθρόλευκων» στο Μπέργκαμο

Υπερβολικά μεγάλη η απόδοση των «Ερυθρόλευκων» στο Μπέργκαμο

Σήμερα έχουν ενδιαφέρον τα παιχνίδια των δύο Ελληνικών ομάδων. Όπως επίσης έχουν ενδιαφέρον και οι αποδόσεις τους. Max τιμές το 8.55 για τον Ολυμπιακό στην Stoiximan.gr. Θεωρώ υπερβολικά μεγάλη αυτήν την τιμή.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μάρτινς έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρει να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα στην Ευρώπη, ενώ μας έχει πληρώσει σε εκείνο το διπλό στη Φενέρμπαχτσε στους ομίλους.

Επίσης, και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην ανάγνωση του παιχνιδιού, δεν μοιάζει με τα περασμένα έτη και η εικόνα της Αταλάντα. Δεν είναι το ίδιο επιβλητική, το ίδιο όμορφη, ούτε το ίδιο αποτελεσματική. Η απουσία του φορ Ζαπάτα επιβαρύνει την κατάσταση, με τους Ιταλούς να μην έχουν κερδίσει τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μόλις σε ένα από αυτά σκόραραν πάνω από μια φορά και αυτό είναι ένα στατιστικό που μπορεί να μην είχε τόση σημασία σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά έχει ιδιαίτερη βαρύτητα όταν μιλάμε για το ελκυστικό ποδόσφαιρο αυτής της ομάδας.

Κλείνω με το Σερίφ-Μπράγκα. Η ομάδα έκπληξη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει στο Γιουρόπα αλλά κάπως αλλαγμένη. Ορισμένοι βασικοί, μεταξύ των οποίων και ο Κολοβός, αποχώρησαν. Στο γκρουπ εκείνων που έφυγαν ο στόπερ Αρμπολέδα, ενώ απόψε είναι τιμωρημένοι ο μέχρι πρότινος παρτενέρ του Ντουλάντο και ο τρεχαλατζής χαφ Αντο. Δεν ξέρω αν θα βρει απαντήσεις η Σέριφ και θα καταφέρει ο προπονητής της να συνθέσει άμεσα το νέο παζλ.

Εικάζω όμως πως μπορεί να υπάρξουν κενά διαστήματα στο παιχνίδι της, με τους αμυνόμενους να βρίσκονται εκτεθειμένοι και να αναγκάζονται σε πιο σκληρά μαρκαρίσματα. Ο 21χρονος Τσαρλς Πέτρο που σήμερα τα ρεπορτάζ των θέλουν να ξεκινά βασικός, είτε σαν στόπερ ή σαν αμυντικός χαφ, είναι μεταξύ εκείνων που (και λόγω της απειρίας του) μπορεί να υποπέσει σε κάποιο τέτοιο μαρκάρισμα. Και το να πληρώνει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο 7.10, το θεωρώ υπερβολικό.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική Betsson Ελλάδα, όλες τις νόμιμες

στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Το παιχνίδι μου

Μονά

17/02 –22:00 Αταλάντα-Ολυμπιακός 2 (8.55) επί 3 μονάδες στη Stoiximan.gr

17/02 –19:45 Σερίφ-Μπράγκα Πέτρο κάρτα (7.10) επί 3,5 μονάδες στη Stoiximan.gr

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ