ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φιλίες, ανατροπές και γκολ σε Αυστρία και Γερμανία

Φιλίες, ανατροπές και γκολ σε Αυστρία και Γερμανία

Το πρόγραμμα γεμίζει αρκετά και σιγά σιγά μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς με όλες τις κατηγορίες που ενδιαφέρουν το στοιχηματικό μας παιχνίδι σε Γερμανία και Αυστρία.

Το κουπόνι σήμερα προσφέρεται περισσότερο για «τρέλες», όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο του άρθρου..

Ας κάνουν “μαγικά” για χάρη της φιλίας

Στο τελευταίο παιχνίδι που θα επικεντρωθώ και αναφέρομαι σ’ αυτό της Μπόχουμ με την Μπάγερν Μονάχου. Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν σας λέω στα ίσα, ότι αν είχαμε αυτήν τη βαθμολογία 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, θα έπαιζα ένα πολύ καλό μπετ στον άσο της Μπόχουμ. Είναι γνωστό ότι έχουν τρομερές σχέσεις οι δύο σύλλογοι σε όλα τα επίπεδα. Να φανταστείτε μέχρι και ο ήχος του γκολ στο γήπεδο είναι κοινός. Αυτή η «αγάπη» έγινε ακόμα πιο μεγάλη, όταν πριν 6 χρόνια η Μπόχουμ με το διπλό της στο Μόναχο απέναντι στην 1860, έριξε τους «μπλε» στην 3η κατηγορία.

Τώρα όμως δεν θα πάω με τον άσο, αφού η Μπάγερν δεν έχει λόγο να χαρίσει κάτι. Η Μπόχουμ συνήθως μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της, ενώ η Μπάγερν πέραν του ότι δεν θα έχει Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, θέλει πάντα λίγο χρόνο για να μπει στο ματς, ιδίως όταν μπροστά της έχει παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ (απέναντι στη Σάλτσμπουργκ).

Αγωνιστικά αλλά και πονηρά μου αρέσει η ανατροπή υπέρ της Μπάγερν, την οποία είχαμε πληρωθεί πριν 2,5 χρόνια. Στο 15,00 η συγκεκριμένη επιλογή.

Βραδινό ματς για γκολ

Από τα σημερινά παιχνίδια λοιπόν δύο πράγματα «κύκλωσα». Το πρώτο είναι το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό της Πάντερμπορν με τη Δρέσδη. Αρκετή έμπνευση αλλά και στατιστική ακολουθία η συγκεκριμένη επιλογή. Η Πάντερμπορν μετά τη φυγή του Μίχελ, έχει τεράστιο πρόβλημα να βρει ρυθμό στο ματς. Αργεί να βρει τους αυτοματισμούς, αφού ο Μίχελ ήταν ο «εγκέφαλος» της σε όλα αυτά. Το είδαμε και στο παιχνίδι με την Πάουλι, η Πάντερμπορν για 45 λεπτά είχε μόλις ένα σουτ στο τέρμα, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απλά τρομερή σε πολλά και λίγο έλειψε να γυρίσει το ματς.

Η Δρέσδη ασφαλώς θα αναζητήσει αντίδραση μετά την ηχηρή σφαλιάρα από τη Χάνσα, όμως θεωρώ αυτό θα συμβεί για ένα ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα. Γιατί όχι λοιπόν στο 21,00 η συγκεκριμένη επιλογή. Εξάλλου είναι ένα σημείο που λείπει από τη φετινή σεζόν τους.

Στο βραδινό παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στη Ρέγκενσμπουργκ και την Σανκτ Πάουλι, θεωρώ πως θα δούμε γκολ. Το potential του να δούμε αρκετά γκολ είναι μεγάλο, αφού καμία δεν κλείνεται, καμία δεν παίζει περιμένοντας. Οι Βαυαροί εντός έδρας δίνουν μάλιστα ρυθμό, θέλουν να δείξουν γιατί βρίσκονται τόσο ψηλά, ενώ από την άλλη η Πάουλι συνήθως κρύβει τις αμυντικές της αδυναμίες με την επίθεση της. Μεγάλο ατού το ότι επιστρέφει ο Κιερί για τον ανασταλτικό τομέα. Στο 4,00 το να δούμε το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

“Ροντέο” στο Βερολίνο

Στο πιο χαμηλό στρώμα της Γερμανίας, αυτό της Dritte Liga, έκανα πάνω από μία ώρα για να αποφασίσω αν θα παίξω Χάβελζε ή όχι.

Εν τέλει θα το αφήσω το 7άρι, καθώς η Ντόρτμουντ ΙΙ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θεωρώ πολύ δύσκολο η Χάβελζε πρώτον να κρατήσει εκ νέου το μηδέν και δεύτερον αν το παιχνίδι πάει σε ψηλό σκορ, να είναι νικήτρια. Κατά τα άλλα κράτησα ζεστά το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Ντούισμπουργκ στην έδρα της Βούρτσμπουργκ αλλά και το γκολ/γκολ ημιχρόνου της Βικτόρια Βερολίνου με τη Φερλ.

Από τα δύο θα κρατήσω αυτό της Φερλ, αφού οι δύο προπονητές μίλησαν για ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει παντού, ενώ δεν θεωρώ πως η άμυνα θα είναι πρωταρχικώς στόχος των δύο ομάδων.

Με γκολ, άσο και μία ανατροπή

Επιστροφή λοιπόν της Αυστρίας στο κουπόνι και ασφαλώς το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω είναι να κρατήσω σημειώσεις για αυτά που θα δω και να συγκρίνω με τις σημειώσεις που κράτησα το τελευταίο δίμηνο για το πώς οι ομάδες κινήθηκαν σε αυτή τη χειμερινή διακοπή.

Η πρώτη μου σημείωση λέει πως «η Άλταχ έδωσε τεράστια βάση στην επιθετική λειτουργία». Βάσει αυτής της σημείωσης λοιπόν το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,50 απέναντι στην Αούστρια Βιέννης παίζεται, όπως και το over2,5 στο 1,90. Η δεύτερη σημείωση είναι «η ΒΑΚ είναι για κόντρα», κάτι που σημαίνει πως το 5,50 του διπλού της Ριντ σήμερα παίζεται.

Στο σημειωματάριο υπάρχουν αρκετά ακόμα πράγματα, ένα από αυτά είναι «θα είναι εκ νέου τόσο κακή η Στουρμ ή θα αντιστρέψει το κλίμα ο κόουτς».

Αυτό το ερωτηματικό σήμερα θα το πληρώσω πάντως για να το μάθω, σε σχέση με τα υπόλοιπα που σημείωσα. Θεωρώ πως ο άσος της Βάττενς στο 3,60 κρύβει αξία και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του παιχνιδιού.

Στο σημερινό πρόγραμμα έχουμε και ένα παιχνίδι της Αυστρίας ΙΙ, αυτό της Στιρ με τη Χορν. Έτυχε να δω 2 φιλικά των δύο ομάδων σε αυτή τη χειμερινή διακοπή και οι ενδείξεις είναι πως και οι δύο έχουν αλλάξει πλήρως σύστημα και είμαι βέβαιος πως θα παρουσιάσουν ένα επιθετικότατο σχήμα τουλάχιστον για την αρχή του δεύτερου γύρου. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου βρίσκεται στο 4,00 και ασφαλώς μπαίνει στο παιχνίδι μου με κλειστά τα μάτια.

Τέλος, από το αυριανό πρόγραμμα της Αυστρίας, θα πάω με την ανατροπή της Λιντσερ απέναντι στην Κλάγκενφουρτ στο 19,00. Θέλετε να σκαλίσω λίγο την μνήμη σας; Θυμάστε τι είχε γίνει πριν ακριβώς έναν χρόνο; Όταν είχαμε ποντάρει δύο ανατροπές, κλείναμε δυάδα ανατροπών με τη Λίντσερ (πάλι απέναντι στην Κλάγκενφουρτ) στο Κύπελλο, κασάραμε πριν το 90 απόδοση 400 και η Λίντσερ κατάφερε να δεχτεί το 2-2 στο τελευταίο λεπτό. Ας γίνει αυτήν τη φορά ξανά το ίδιο.

Και κάπου εδώ κλείσαμε για σήμερα. Περίπου 1300 λέξεις ανάγνωσης για τα σημεία που με ενδιαφέρουν. Ανεβάζω το ρίσκο, ανεβάζω τη δόση τρέλας, πηγαίνοντας για μεγάλα ψάρια.

Καλύτερα όμως να τολμήσω, ειδικά τώρα που η κάβα είναι πολύ ψηλά, παρά να μην τολμήσω και να βγουν οι σκέψεις μου. Συνεπώς, καλή τύχη να έχουμε. Ανανεώνουμε ραντεβού για αύριο το πρωί.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές by Germanos

Μονό (bet365.gr):

12/02 – 18:00 – Βάττενς – Στουρμ Γκρατς : 1ft(3,60) επί 16,45 μονάδες *ΠΠ*

Patent (1-2-3 system) (bet365.gr):

12/02 – 15:30 – Στιρ – Χορν : g/g ημιχρόνου (4,00) επί 15 μονάδες

12/02 – 21:30 – Ρέγκενσμπουργκ – Πάουλι : g/g ημιχρόνου (4,00) επί 15 μονάδες

13/02 – 14:00 – Β. Βερολίνου – Φερλ : g/g ημιχρόνου (4,00) επί 15 μονάδες

Στις δυάδες από 7 μονάδες (21)

Στην τριάδα απόδοσης (64,00) επί 2 μονάδες

Σύνολο 68 μονάδες

Patent (1-2-3 system) (bet365.gr):

12/02 – 14:30 – Πάντερμπορν – Δρέσδη : 2ht/1ft(21,00) επί 5 μονάδες

12/02 – 16:30 – Μπόχουμ – Μπάγερν Μονάχου : 1ht/2ft(15,00) επί 5 μονάδες

13/02 – 18:00 – Λίντσερ – Κλάγκενφουρτ : 2ht/1ft(19,00) επί 5 μονάδες

Στις δυάδες από 1 μονάδα (3)

Στην τριάδα απόδοσης (5.985) επί 0,5 μονάδες

Σύνολο 18,5 μονάδες

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ