ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κυριακάτικες δυάδες με over

Κυριακάτικες δυάδες με over

Η Χάμιλτον ήταν το βασικό σημείο της χθεσινής στήλης, για όλα αυτά που αναλύθηκαν και συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στην Ρέιθ Ρόβερς. Η γηπεδούχος ήταν εμφανώς επηρεασμένη από την κατάσταση, αλλά η Χάμιλτον δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της.

Στο Αγρίνιο όλα έδειχναν (και κυρίως οι αποδόσεις) ότι η αναμέτρηση θα έληγε ισόπαλη, αλλά μία φάση άλλαξε το παιχνίδι, ενώ στην Αγγλία το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε η Μπλάκμπερν την αποσυντόνισε.

Σε κακό σερί η στήλη τις τελευταίες ημέρες, κάπου ήταν λογικό να’ρθει και αυτό μετά από μία εξαιρετική περίοδος με πολλά κέρδη. Πάμε στις σημερινές αναλύσεις.

Προγνωστικά Ιταλίας

Πιθανά παιχνίδια με γκολ τα Μπολόνια-Εμπολι, Σαμπντόρια-Σασουόλο και Γιουβέντους-Βερόνα στην Ιταλία. Χαμηλές οι αποδόσεις στα over των δύο πρώτων, σε αντίθεση με το παιχνίδι στο Τορίνο.

Η παρουσία του Βλάχοβιτς στην ενδεκάδα της Γιουβέντους εγγυάται γκολ, ενώ και η (άνετη βαθμολογικά) Βερόνα διαθέτει επιθετική νοοτροπία και ενδεχομένως θα βοηθήσει στο σκοράρισμα παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ Σιμεόνε. Στο 1.90 το over.

Προγνωστικά Ισπανίας

Στην Ισπανία σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η Μπέτις, η οποία προέρχεται από σπουδαία νίκη/πρόκριση στο Κύπελλο. Σκοράρει με άνεση και οι εντός έδρας αναμετρήσεις της συνήθως έχουν αρκετά γκολ.

Η Βιγιαρέαλ κέρδισε εύκολα την Μαγιόρκα και έφτασε τα 5 over στα 6 τελευταία, όπου σκόραρε 18 φορές. Σήμερα, μάλιστα, έχει σημαντικές επιστροφές μεσοεπιθετικά.

Το combo: g/g+over (το οποίο ενισχύεται και από την παράδοση) σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Προγνωστικά Γαλλίας

Επιθετική ενίσχυση στην ουραγό Λοριάν, με την απόκτηση του Κονέ από την Σάλτσμπουργκ. Ο τεχνικός των γηπεδούχων αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει άμεσα στην ενδεκάδα, δίπλα στον Νιγηριανό φορ Μοφί.

Αμεση ανάγκη για πόντους στους γηπεδούχους, κάτι που πιθανότατα θα τους κάνει ακόμα πιο επιθετικούς, την στιγμή που έρχονται από 2 σερί over3,5.

Επιθετική η φιλοσοφία της Λανς, με 6 διαδοχικά εκτός έδρας over και 8 στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το θέμα με τον τερματοφύλακα της Λοριάν που αναλύθηκε στο Πάμε Γαλλία ενισχύει το σκεπτικό μου.

Προγνωστικά Χιλής

Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με Λάτιν πρωταθλήματα, γι’ αυτά υπάρχει άλλωστε και ο ειδικός του είδους, Κων/νος Διακαναστάσης. Ο λόγος που με ώθησε ήταν ότι είχε τύχει να παρακολουθήσω στα τέλη του περασμένου έτους το Ουν. Ντε Τσίλε-Ουνιόν Ντε Καλέρα (0-2/3-2), εκεί όπου οι γηπεδούχοι σώθηκαν με τη νίκη απέναντι στην σημερινή τους αντίπαλο.

Κανονικό… δώσιμο, με παίκτες να κάνουν τα στραβά μάτια. Δυστυχώς, η μεταξύ τους αναμέτρηση έρχεται την πρώτη αγωνιστική και δεν ξέρω κατά πόσο θα επιστραφούν άμεσα τα… χρωστούμενα (σε αουτσάιντερ τιμές ο άσος).

Αυτό που μπορώ όμως να κάνω, είναι να ασχοληθώ με τα γκολ, αναμένοντας μία αναμέτρηση σε καλό κλίμα ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα:

8/2 – 14:00 – Λοριάν – Λανς: over (2.01)

8/2 –  23:00 – Λα Καλέρα – Ουν. Ντε Τσίλε: over (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 3.81 ποντάρισμα 30 μονάδων

Δυάδα:

8/2 – 19:30 – Μπέτις – Βιγιαρέαλ: g/g+over (2.00)

8/2 – 21:45 – Γιουβέντους – Βερόνα: over (1.88)

Στη δυάδα απόδοσης 3.76 ποντάρισμα 20 μονάδων

 

ΣΧΟΛΙΑ