ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στοίχημα με υψηλές αποδόσεις

Στοίχημα με υψηλές αποδόσεις

Δύο παιχνίδια σήμερα για το Γαλλικό πρωτάθλημα, με στοιχηματικό ενδιαφέρον και στα δύο. Αμφότερα άλλωστε έχουν προταθεί στις αναλύσεις της Λιγκ 1 στη Γαλλία, όπου συνολικά υπάρχουν 5 επιλογές.

Αρχή με το Μονακό-Λυών και το διπλό που φτάνει στο 3.70 στη Betshop. Ο Μποζ πήρε χρόνο στη χειμερινή διακοπή για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα και δείχνει να κερδίζει για την ώρα το στοίχημα. Ηταν καλή στο 1-1 με την Παρί, πέρασε με διπλό από την Τρουά και κέρδισε το ντέρμπι με τη Σεντ Ετιέν αμφότερα με καθαρά δίχτυα και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μεσοβδόμαδα, όπου παρά τις σημαντικές απουσίες πήρε με ανατροπή το ματς εναντίον της Μαρσέιγ.

Τώρα στην ενδεκάδα της έχει την επιστροφή του παικταρά Πακετά, που ανεβάζει επίπεδο όλη τη μεσοεπιθετική λειτουργία, ενώ έτοιμοι είναι τόσο ο Ντομπελέ, όσο και ο Φεβρ. Ο πρώτος είναι ένας χαρισματικός μέσος, που διψά να επανέλθει στα επίπεδα των περασμένων χρόνων. Ο Φεβρ είναι ένας εξαιρετικός μεσοεπιθετικός, που διαθέτει τόσο άριστη τελική πάσα όσο και αίσθηση του γκολ. Στα 23 του δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Η Μονακό έχει σε τρομερή κατάσταση τον Μπεν Γεντέρ, αλλά αμυντικά τα κενά της είναι αρκετά μεγάλα. Ενδεικτικό πως το να δεχτεί δυο γκολ από τη Λυών πληρώνει 1 μονάδα λιγότερο από το διπλό!

Κοιτώντας τις ειδικές αγορές το παιχνίδι βγάζει ένα αρκετά μεγάλο λάθος και ένα fun bet. Το λάθος είναι στην αγορά «λεπτά». Μιλάμε για δύο ομάδες που παίζουν άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο, έχοντας σε καλή κατάσταση βασικά επιθετικά τους όπλα. Το line για over 0,5 γκολ μέχρι και το 28:00 μου μοιάζει αρκετό για το 1.87 που πληρώνει.

Το fun bet δεν έχει ιδιαίτερη ανάλυση, ουσιαστικά βασίζεται στην ίδια επιχειρηματολογία που ανέπτυξα παραπάνω και αφορά το over 0,5 για τη Λυών στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, το οποίο βρίσκω στο 4.40. Σαφώς παίζεται και σε μεγαλύτερη διάρκεια, δηλαδή γκολ Λυών έως το 30:00 που βρίσκει κανείς στο 3.20.

Στο Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ έχουμε ακόμη έναν από τους πολλούς τελικούς που θα δώσει ο Ντιπράζ σε αυτή την αποστολή. Πέρα από το στοιχηματικό, έχει και ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον η ιστορία. Μοιάζει λίγο με ταινία που ο πρωταγωνιστής προπονητής ψάχνει σε κακόφημα μπαρ εκείνους που τους έχει πάρει η κάτω βόλτα, για να τους δώσει μια ευκαιρία να σώσουν την καριέρα τους. Αν σωθούν αυτοί, το πείραμα θα πετύχει και η Σεντ Ετιέν θα μείνει στην κατηγορία. Ενδεικτικά στην επόμενη παράγραφο κάποιες από τις μεταγραφές του.

Ο στόπερ Γκανιόν θεωρήθηκε πολύ μεγάλο ταλέντο, πουλήθηκε ακριβά στη Σεβίλλη το 2018 αλλά μπόλικα πειθαρχικά παραπτώματα τον έχουν αφήσει τρομερά στάσιμο και χωρίς ομάδα τους τελευταίους έξι μήνες.  Δεύτερος στόπερ ο Μανγκαλά, με εμπειρία από Τσάμπιονς Λιγκ και θητεία στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά χωρίς ομάδα επίσης εδώ και έξι μήνες. Ο εξτρέμ Μπακαρί Σακό με πάνω από 100 εμφανίσεις στη Λιγκ 1, στα 33 του και αφού τα τελευταία χρόνια είχε περάσει από την Κύπρο και την… ανεργία!

Ο άσος ήταν χθες στο 2.70 και για να μιλήσω για στοιχηματικό Value ήθελα να τσιμπήσει λίγο παραπάνω. Τελικά υποχώρησε στο 2.55 και μένουμε μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι της παραπάνω ιστορίας.

Προγνωστικά Στοιχήματος Β’ Γαλλίας

Από τα καλά φαβορί της ημέρας ο άσος της Μπαστιά στον διπλασιασμό. Παραδοσιακά δυνατή στην Κορσική, με ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό της Ρεμς στο Κύπελλο κόντρα σε μια Πο με προβλήματα. Ο βασικός κίπερ τραυματίστηκε, ο αναπληρωματικός νιώθει ενοχλήσεις ενώ υπάρχει και η κόπωση από το μεσοβδόμαδο 0-3 από τη Νιμ. Τέσσερα στα πέντε πρόσφατα εντός βάζει τουλάχιστον δύο γκολ η Μπαστιά. Τέσσερα στα πέντε πρόσφατα εκτός δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ η Πο. Παίζεται και το over 1,5 Μπαστιά στο 2.20.

Προγνωστικά για παιχνίδι με γκολ

Στην Πορτογαλία Μαρίτιμο-Εστορίλ και κρατάω άλλο ένα over για τη γηπεδούχο. Την έχω βάλει αρκετές φορές στην κουβέντα λόγω Σεάμπρα, ένας προπονητής που θέλει οι ομάδες του να παίζουν για το γκολ. Διόλου τυχαίο πως έχει σκοράρει σε όλα υπό τις οδηγίες του. Η Εστορίλ βαθμολογικά είναι άνετη, δεν περιμένω να κλειστεί για να παίξει για την ισοπαλία. Σημειώνω και το 3.58 για το ασιατικό over 3, ενώ το over 3,5 φτάνει έως το πολύ υψηλό 4.60 της Fonbet.

Στο 1.95 το Over στο Σταντάρ Λιέγης-Σερκλ Μπριζ στη Βέλγιο, με τη γηπεδούχο να έχει τρία στα τέσσερα over στα πρόσφατα εντός έδρας και τη φιλοξενούμενη να σκοράρει από δύο φορές στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Προγνωστικά Στοιχήματιος Ελβετία

Kλείνω με ένα αρκετά τολμηρό σημείο από την Ελβετία. Σερβέτ-Λωζάνη με το διπλό να ξεπερνά τις 6 μονάδες, και δύο ειδήσεις να στρέφουν το βλέμμα προς τα εκεί. Η Σερβέτ έχασε τον βασικό φορ Κιέ που πήρε μεταγραφή στην Κλερμόν, την ώρα που στη φιλοξενούμενη θα έχουμε ντεμπούτο νέου προπονητή. Εδώ και λίγες ημέρες ανέλαβε ο έμπειρος Γάλλος Καζανόβα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

Μονά

05/02 –20:00 Μαρίτιμο-Εστορίλ Over 3,5 (4.60) επί 5,6 μονάδες στη Fonbet

05/02 –19:00 Σερβέτ-Λωζάνη 2 (6.50) επί 3,89 μονάδες στη Bet365 (σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή)

05/02 –22:00 Μονακό-Λυών  2 (3.74) επί 7 μονάδες στη Betshop

Σύστημα 2-3 στη Betshop

Τα τρία μονά, με καλύψεις

05/02 –20:00 Μαρίτιμο-Εστορίλ Over 3 (3.58)

05/02 –19:00 Σερβέτ-Λωζάνη 2dnb (4.80)

05/02 –22:00 Μονακό-Λυών  2 (3.74)

Από 1,7 μονάδες στις δυάδες με τη Λωζάνη,1.2 στη δυάδα χωρίς αυτή  και 0,5 στην τριάδα

Δυάδα στη Stoiximan.gr

05/02 –20:00 Μπαστιά-Πο Over 1,5 Μπαστιά (2.20)

05/02 –22:00 Μονακό-Λυών Γκολ έως 28:00 (1.87)

Στη δυάδα απόδοσης 4,11 ποντάρισμα 7 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ