ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αίγυπτος-Καμερούν: Λύνουν τις διαφορές τους μετά το 90λεπτο

Αίγυπτος-Καμερούν: Λύνουν τις διαφορές τους μετά το 90λεπτο

Σήμερα το σπουδαίο ματς της ημιτελικής φάσης, με τη γηπεδούχο ομάδα του Καμερούν απέναντι στην Αίγυπτο με τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία του τουρνουά.

H Aίγυπτος με επτά κατακτήσεις είναι η Πολυνίκης του θεσμού, το Καμερούν, που φέτος παίζει στην έδρα του ακολουθεί με πέντε. Πιο πρόσφατη το 2017, όταν κέρδισε τη σημερινή του αντίπαλο με 1-2, χάρη σε γκολ του Αμπουμπακάρ στο 88’, ανατρέποντας το 1-0 του ημιχρόνου.

Η φιλοσοφία τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Το Καμερούν ανοίγει τα παιχνίδια του, με τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε ματς της διοργάνωσης έως τώρα. Σκόραρε σε όλα, κράτησε το μηδέν μόνο μία φορά. Βοήθησε και το πρόγραμμα, καθώς έχει αποφύγει τους πολύ ισχυρούς αντιπάλους μέχρι σήμερα. Στα νοκ άουτ έπεσε πάνω στις χωρίς τερματοφύλακα Κομόρες και την αδύναμη Γκάμπια.

Σε εξαιρετική κατάσταση το επιθετικό δίδυμο, Αμπουμπακάρ (έξι γκολ). Τα πέντε από αυτά σημειώθηκαν στο διάστημα 35’-55’.) - Εκαμπί (πέντε γκολ), ενώ πολύ καλό τουρνουά κάνει και ο μέσος Χόνγκλα της Βερόνα, που έχει μοιράσει ασίστ και στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Αντίθετα η Αίγυπτος έχει φτάσει έως τα ημιτελικά βάζοντας μόλις τρία γκολ, κερδίζοντας δύο προκρίσεις στη διαδικασία των πέναλτι. Αφήνοντας εκτός συνέχειας δύο από τις ομάδες που στόχευαν έως και τον τίτλο, την Ακτή Ελεφαντοστού και το Μαρόκο. Σήμερα θα είναι εκτός ο βασικός στόπερ Χεγκάζι, ενώ αντιμετωπίζει ένα θεματάκι στους τερματοφύλακες, με εξαιρετικά αμφίβολους τόσο τον Ελ Σεναουί όσο και τον Γκαμπάλ, με τον 22χρονο Σόμπχι να είναι έτοιμος για βασικός.

Επί του στοιχηματικού η Αίγυπτος είναι πιο τεσταρισμένη λόγω δυνατών παιχνιδιών και με τον Σαλάχ σε καλή κατάσταση και με διάθεση να το… πάει μέχρι τέλους. Πιο ξεκούραστο το Καμερούν και με τον κόσμο στο πλευρό του.

Το σετ αδικεί τους Αιγύπτιους, με το διπλό να ξεπερνά τις 4 μονάδες, και μαθηματικά η αξία είναι εκεί. Αυξημένες και οι πιθανότητες το ματς να μην τελειώσει στα 90’. Με ρίσκο και επειδή ήδη δύο φορές η Αίγυπτος έφτασε στα πέναλτι, να ολοκληρωθεί τώρα στην παράταση, ενδεχόμενο που πληρώνει 6.50 στη Novibet.

Σε ειδικά παικτών, ο Ελ Σόλια αγωνίζεται στα χαφ της Αιγύπτου και είναι στις πρώτες θέσεις τόσο στα τάκλιν, όσο και στα φάουλ που έχει κάνει. Πάνω από 4 μονάδες να δει απόψε την κίτρινη κάρτα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

BetMarket Επιλογές

Καμερούν - Αίγυπτος: Να κριθεί στην παράταση (6.50)

Καμερούν - Αίγυπτος: Ελ Σόλια κίτρινη κάρτα (4.33).

 

ΣΧΟΛΙΑ