ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με Stoiximan Master!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με Stoiximan Master!

Η αυλαία της 20ης αγωνιστικής πέφτει στην Τούμπα το βράδυ (19:30) της Κυριακής. Στο ντέρμπι που μπορεί να βάλει ξανά... σπίθα στην κούρσα του τίτλου ή και να την 'σβήσει' εντελώς. Άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Βρήκε ρυθμό, σταθερότητα και ψυχολογία, έφτασε τις έξι σερί νίκες στη λίγκα και μείωσε την διαφορά του από την κορυφή στους εννέα. Το χάντικαπ παραμένει σημαντικό, αλλά έχει πλέον την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο.

Ο Ολυμπιακός διατηρεί το αήττητο με απολογισμό 14 νίκες και 4 ισοπαλίες, ωστόσο δεν μπήκε καλά στη νέα χρονιά. Οι απουσίες του Κόπα Άφρικα και οι τραυματισμοί προκάλεσαν... αρρυθμίες. Δύο σερί 0-0 με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό, ήττα 2-1 στο Αγρίνιο για το Κύπελλο και η αντίδραση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα 'κλειδώνοντας' τη νίκη (2-0) στο 88'.

Το αβαντάζ για τους Πειραιώτες είναι πως το 'πρέπει' στο ντέρμπι της Τούμπας το κουβαλάει ο ΠΑΟΚ. Που με τη σειρά του ξέρει ότι η βιασύνη και η πίεση δεν είναι καλοί σύμβουλοι σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Η σκακιέρα των δύο πάγκων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση και η τακτική αναμένεται να κυριαρχήσει.

Ο Μαρτίνς δεν έχει λόγο να ρισκάρει οτιδήποτε, ο Λουτσέσκου θα μετρήσει τις ανάγκες του αγώνα ανάλογα με την εξέλιξη του. Η συνδυαστική επιλογή ισοπαλία στο ημίχρονο και over 9,5 κόρνερ στο ματς, σε απόδοση 4.20 στο MatchCombo της Stoiximan.

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έρχεται και με Stoiximan Master όπου βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ και κερδίζεις*! Μόνο δύο προβλέψεις αρκούν, με προθεσμίας συμμετοχής στις 19:00. Το ‘χεις;

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

 

ΣΧΟΛΙΑ