ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παράσταση τίτλου στην Τούμπα, με το διπλό στο 2.90

Παράσταση τίτλου στην Τούμπα, με το διπλό στο 2.90

Το κυρίως πιάτο της 21ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται απόψε, με ένα σούπερ ντέρμπι στο πρόγραμμα!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (19:30), με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο +12 από τον επικείμενο αντίπαλό του και θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα για τον τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρονται σε τιμές αουτσάιντερ για πρώτη φορά φέτος στα εγχώρια δρώμενα, στο 2.90!

Πέραν τούτου, η παράδοση είναι αμείλικτη αναφορικά με το παρελθόν των δύο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος επί ημερών Πέδρο Μαρτίνς ηττήθηκαν μόλις δύο φορές στην Θεσσαλονίκη σε παιχνίδια της λίγκας, αμφότερα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον (3-1-2). 

Μάλιστα, σε ματς που «έκαιγαν» με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο, ο Ολυμπιακός όχι μόνο κέρδισε, αλλά δεν δέχτηκε γκολ από τον «δικέφαλο»! Στο 1,66 κοστολογείται το under 2,5 γκολ, ενώστο 3.05 βρίσκεται το σενάριο να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του ο Τόμας Βάτσλικ.

Για εκείνους που προβλέπουν ότι η βραδιά θα έχει αμιγώς «κόκκινο» χρώμα, κάτι το οποίο χρειάζεται και ψυχολογικά ο Ολυμπιακός, υπάρχει το εξής ειδικό στοίχημα σε απόδοση 7.00: 2 & Γκολ Ελ Αραμπί & μηδέν παθητικό Ολυμπιακός.Σε επίπεδο προσώπων ο Γιώργος Μασούρας και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκονται στο επίκεντρο.

Λογικό, αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο πρώτος είναι από πλευράς «ερυθρόλευκων» ο τοπ σκόρερ κόντρα στον ΠΑΟΚ την πρόσφατη διετία (3 γκολ). Και ο δεύτερος είναι συνολικά ο πιο αξιόπιστος σκόρερ στην σεζόν (15 γκολ). Στο 4.50 προσφέρεται ο Μασούρας ως anytimescorer, στο 3.25 η αντίστοιχη απόδοση για τον Ελ Αραμπί.

Τέλος, ανάμεσα στις 550+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ