ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με Μασούρα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο - Οι αποδόσεις της Stoiximan

Με Μασούρα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο - Οι αποδόσεις της Stoiximan

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο. Με καλή ψυχολογία οι 'ερυθρόλευκοι' μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που τους επέτρεψε να παραμείνουν μόνοι και αήττητοι στην κορυφή.

Ο Παναιτωλικός διανύει δύσκολη περίοδο. Συνετρίβη στο 'Κλεάνθης Βικελίδης', συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και τέσσερις συνολικά στα πέντε τελευταία. Διάστημα στο οποίο κατέκτησε μόλις έναν βαθμό, στο 2-2 με τη Λαμία. Ο Ολυμπιακός έχει διπλή στόχευση στην αναμέτρηση. Όχι μόνο να πάρει το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση, αλλά και να ανεβάσει στροφές πριν υποδεχθεί την Άιντραχτ, στο ματς που μπορεί να κρίνει την κορυφή του Group D στο Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε ελεγχόμενο ροτέισον, ωστόσο ο Γιώργος Μασούρας αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Με 5 γκολ και 4 ασίστ, ο 27χρονος κυνηγός είναι ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης στη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών και κομβικός στο πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Παναιτωλικός υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου προσπαθεί να παίξει γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν κλείνεται, ούτε βάζει τη σκοπιμότητα σε πρώτο πλάνο. Έτσι ο Ολυμπιακός αναμένεται να βρει χώρους ανάπτυξης και μέτρα για να τρέξει, παιχνίδι που ταιριάζει ιδανικά στα χαρακτηριστικά του Μασούρα. Σε απόδοση 7.60 στη Stoiximan, το σενάριο να σκοράρει πρώτος στην αναμέτρηση του Αγρινίου ο διεθνής άσος των 'ερυθρολεύκων'.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ