ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μάθημα στο Ράζγκαρντ και το ξέσπασμα του 2.40

Το μάθημα στο Ράζγκαρντ και το ξέσπασμα του 2.40

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιπέτειά του, στα playoffs του Europa League κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας (22:00, 19/08).

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πήραν ένα καλό μάθημα από τον αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό του Champions League απέναντι στην Λουντογκόρετς. Μάλιστα, ορισμένοι δεν θα φορέσουν ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς δεν έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Αυτή ζήτησε ο Πορτογάλος προπονητής ενόψει της μονομαχίας με τους Σλοβάκους, όπου το σύνολό του εκκινεί από θέση απόλυτου φαβορί. Διόλου τυχαίο ότι ο άσος κυκλοφορεί στο 1.41, ενώ η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης κοστολογείται πιο χαμηλά, στο 1.25.

Με δεδομένη την εντός έδρας δυναμική των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και την θέληση για εξιλέωση έπειτα από τον πρώιμο αποκλεισμό στο Champions League, το combo 1+Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.40 παίρνει παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα 19 τελευταία ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης (16-2-1). Σε επίπεδο προκριματικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων το σερί εκεί είναι στο 18-3-0, ενώ δεν πρέπει να ξεχνιέται η αποτελεσματικότητα επί ημερών Μαρτίνς (7/8 προκρίσεις).

Στον κατάλογο των σκόρερ, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του για πολλοστή φορά. Ο 34χρονος Μαροκινός φορ άνοιξε λογαριασμό στην Βουλγαρία και το να βρει δίχτυα στο Φάληρο για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Απρίλιο το βρίσκουμε στην ενισχυμένη απόδοση του 3.60. Από τα νέα αποκτήματα, ντεμπούτο στην αποστολή κάνει ο Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός εξτρέμ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και το να σκοράρει προσφέρεται στο 2.62.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες διαθέσιμες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης γκολ, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχήματων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ