ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το σερί του Μαρτίνς και στο... βάθος όμιλοι

Το σερί του Μαρτίνς και στο... βάθος όμιλοι

O Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Βουλγαρία, για τον επαναληπτικό αγώνα με την Λουντογκόρετς στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού του Champions League (21:00).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορεί να μην επικράτησαν στην αναμέτρηση του Φαλήρου (1-1), ωστόσο κατέστη σαφές ότι είναι καλύτερη ομάδα από την επικείμενη αντίπαλό του. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτικοί σε 1-2 περιπτώσεις επιθετικά, θα έπαιρναν τη νίκη στο φινάλε.

Με τους νέους κανονισμούς της UEFA και την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη ανεξαρτήτως σκορ για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα playoffs. Με βάση την διαφορά δυναμικής και τις επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών, αναμένεται να την πάρουν και το διπλό κοστολογείται στο 2.15.

Σύμμαχος στο παραπάνω, το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν επί ημερών Πέδρο Μαρτίνς στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Πορτογάλου τεχνικού αριθμεί 11 νίκες και 4 ισοπαλίες, μετρώντας παράλληλα 7 διαδοχικές προκρίσεις!

Γυρίζοντας τον χρόνο ακόμα πιο πίσω, ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη είναι αήττητος στα 21 τελευταία ματς προκριματικών (16-5-0). Διόλου τυχαίο ότι η απόδοση του να βρεθεί στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για ακόμα μία χρονιά, έπεσε στο 2.90.

Σε επίπεδο παικτών, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί την σημαντικότερη επιστροφή. Ο Μαροκινός φορ είναι έτοιμος 100%, αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και τις περισσότερες προσπάθειες στο αντίπαλο «κουτί». Στην ενισχυμένη απόδοση του 2.50 βρίσκουμε το ενδεχόμενο να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες διαθέσιμες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης γκολ, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχήματων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ