ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ από ημίχρονο στη Λεωφόρο

Γκολ από ημίχρονο στη Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και δεν είναι μόνο βαθμολογικοί. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μπροστά με τεράστια διαφορά και δεν κινδυνεύουν σε καμία περίπτωση από τους «πράσινους».

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

 

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν θα πάει να πάρει τη νίκη στη Λεωφόρο, κάθε άλλο μάλιστα αφού ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν πάση θυσία τη νίκη και για λόγους γοήτρου, αλλά και για να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και ειδικά μέσα στην έδρα του, κάτι που θα του δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Γενικότερα στο παιχνίδι περιμένουμε να γίνουν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες να γίνουν αρκετά απειλητικές, αφού αρέσκονται στο γρήγορο παιχνίδι. Η διαφορά ποιότητας βέβαια μεταξύ τους είναι τεράστια, αυτό βέβαια δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο σε ένα ντέρμπι.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η winmasters μας προσφέρει για ακόμα μία φορά τις καλύτερες και πιο ελκυστικές αποδόσεις  για το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το Over 1.5 ημίχρονο, αφού η λογική λέει πως οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να μπουν δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να πετύχουν το γρήγορο τέρμα που θα διώξει το άγχος. Το βρίσκουμε σε απόδοση 3.05.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι ένα ακριβές σκορ με ένα δεδομένο ρίσκο. Συγκεκριμένα θα ποντάρουμε στο 1-2 που το βρίσκουμε στην ελκυστική απόδοση του 8.50.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ