ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποντάρουμε στους πόντους

Ποντάρουμε στους πόντους

Η Βιλερμπάν υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου και στόχος των ερυθρολεύκων είναι μόνο η νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στην οκτάδα. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και την περασμένη Παρασκευή με τους Γάλλους να επικρατούν με 69-63 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

 

Ο Ολυμπιακός είχε ένα «κακό» βράδυ επιθετικά και ήταν αρκετά άστοχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Βιλερμπάν να βρίσκει πολλούς χώρους  στη δική της επίθεση και να μπορεί να διαχειριστεί το αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις, ενώ κανονικά ακολούθησε την αποστολή ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι έλειψε από το προηγούμενο παιχνίδι.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι πιο ανοιχτό από ότι εκείνο στο Φάληρο και περιμένουμε περισσότερους πόντους και δύο ομάδες να ψάχνουν όλους τους  χώρους στο ανοιχτό γήπεδο για να βρουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.  Χάρη στις ελκυστικές αποδόσεις της winmasters μπορούμε να βρούμε τρομερές επιλογές στο κουπόνι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στους συνολικούς πόντους του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο Over 155.5 που το συναντάμε σε απόδοση 1.97. Ο λόγος που επιλέγουμε κάτι τέτοιο είναι γιατί οι δύο ομάδες όπως προαναφέραμε θα κυνηγήσουν το εύκολο καλάθι, κάτι που σημαίνει πως μεγάλο ρόλο θα παίξει η επίθεση.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού με περιθώριο πόντων από 6-10. Αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 6.00 και είναι αρκετά δελεαστικό.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ