ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με μεγάλα ποσοστά, νίκη Θρύλου στην Τουρκία

Με μεγάλα ποσοστά, νίκη Θρύλου στην Τουρκία

Η Φενέρ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τους ερυθρόλευκους να θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να καταφέρουν να παραμείνουν σε τροχιά Play-Off και παράλληλα να επιστρέψουν στις νίκες μετά την άσχημη εβδομάδα που πέρασε με τις ήττες από Βαλένθια και Ρεάλ.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, μπορεί να μην αποτελεί ισχυρό φόβητρο για τον Ολυμπιακό, όμως παραμένει μία ποιοτική ομάδα που έχει τα προσόντα να «σκοτώσει» τον αντίπαλο της σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που θα πρέπει να κάνει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να πάρει ρυθμό μέσα από την άμυνα της και να καταφέρει να τρέξει το γήπεδο.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Γενικά πρέπει να βρει την χρυσή τομή, έτσι ώστε να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη που έκανε με τις ισπανικές ομάδες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός μάλλον θα στερηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι τις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στην μέση του που αποκόμισε στο παιχνίδι με τις «νυχτερίδες».  

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να κερδίσει ο Ολυμπιακός, αφού όπως είπαμε ξέρει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να καθαρίσει τέτοια παιχνίδια. Η winmasters μας προσφέρει το συγκεκριμένο γεγονός σε απόδοση 2.20, κάτι που είναι πολύ καλό.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι να σκοράρει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον 76 πόντους στο παιχνίδι, κάτι που αν παίξει όπως πρέπει και γενικότερα είναι ο εαυτός του θα μπορέσει να το κάνει σχετικά εύκολα. Αυτή την επιλογή τη συναντάμε σε απόδοση 1.90.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ