ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

winmasters: Βγήκαν τα πρώτα στοιχήματα για το Ολυμπιακός-ΑΪντχόφεν!

winmasters: Βγήκαν τα πρώτα στοιχήματα για το Ολυμπιακός-ΑΪντχόφεν!

Η κλήρωση για την φάση των «32» του Europa League έφερε στο διάβα του Ολυμπιακού την PSV Αϊντχόφεν. Οι Πειραιώτες απέφυγαν ομάδες με σαφώς υψηλότερο ευρωπαϊκό προφίλ, αλλά το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η αποστολή τους κόντρα στην ολλανδική ομάδα θα αποδειχθεί μονάχα μέσα από τα δύο 90λεπτα στο χορτάρι. Εκεί όπου ήδη έχει λάβει θέση η winmasters, προσφέροντας ειδικά συνδυαστικά στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις για τις μάχες σε 'Γ. Καραϊσκάκης' και 'Philips Stadion'!

Ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τους '16' της διοργάνωσης; Θα κερδίσουν Ολυμπιακός ή Αϊντχόφεν και τα δύο παιχνίδια; Σε ποια φάση του Europa League θα φτάσει ο Ολυμπιακός; Μπορεί να κάνει την έκπληξη ως το τέλος της διαδρομής; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στην winmasters και στις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει στους παίκτες της για την σύγκρουση των 'ερυθρολεύκων' με τους Ολλανδούς αλλά και την συνολική παρουσία των παικτών του Μαρτίνς στο 'Europa League'.

Όπως έδειξε και στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους, η Αϊντχόφεν είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιοτικές λύσεις στην επίθεση αλλά παρουσιάζεται εξαιρετικά ευάλωτη στα μετόπισθεν. Συχνά υποπίπτει σε λάθη, επιτρέποντας την παραβίαση της εστίας της. Αδυναμία που θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, αυξάνοντας τις δικές του πιθανότητες πρόκρισης.

Η winmasters προσφέρει την ειδική στοιχηματική επιλογή των o/u 2,5 γκολ για κάθε μια από τις δύο ομάδες συνδυαστικά και για τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς και την πιθανότητα να καταλογιστεί πέναλτι ή να βγει κόκκινη κάρτα στο πρώτο ματς ή τη ρεβάνς. Η διπλή μάχη στη σκακιέρα της πρόκρισης για Ολυμπιακό και Αϊντχόφεν είναι προγραμματισμένη για τις 18 και 25 Αυγούστου, αλλά στην πλατφόρμα της winmasters τα πιόνια βρίσκονται ήδη σε κίνηση!

Παίξε νόμιμα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ