ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με Φορτούνη και Ελ Αραμπί για το «διπλό»

Με Φορτούνη και Ελ Αραμπί για το «διπλό»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στη Γαλλία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τους ομίλους του Champions League. Οι δύο ομάδες θα «κονταροχτυπηθούν» με στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στους 32 του Europa League.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρεις βαθμούς από τη νίκη που είχαν πάρει την πρώτη αγωνιστική κόντρα στους Γάλλους, ενώ από την άλλη η Μαρσέιγ πέρα από το ότι βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, δεν έχει σκοράρει κανένα τέρμα στη φετινή διοργάνωση.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Από την αυριανή αναμέτρηση μόνο ένας θα βγει όμως κερδισμένος. Ο Ολυμπιακός ακόμα και με ισοπαλία θα εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ για τους Γάλλους είναι μονόδρομος. Η winmasters με τις άπειρες επιλογές που προσφέρει για στοιχηματισμό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε τις μεγαλύτερες αποδόσεις για να ποντάρουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

 Ο Κώστας Φορτούνης είναι μαζί με τον Ελ Αραμπί οι πιο επικίνδυνοι παίκτες που διαθέτει η ομάδα του Πειραιά, αφού οι δυο τους έχουν συμμετοχή σε 13 τέρματα των ερυθρολεύκων τη φετινή σεζόν. Το γεγονός να σκοράρουν και οι δύο είναι κάτι που ναι μεν έχει το ρίσκο του, όμως μοιάζει και ένα αρκετά πιθανό σενάριο. Με την winmasters να μας δίνει τις καλύτερες αποδόσεις για αυτές τις επιλογές.

Ο Μαροκινός επιθετικός αν και απουσίαζε για μερικές μέρες δείχνει να είναι σε φόρμα και το να σκοράρει το συναντάμε στην πολλή ελκυστική απόδοση του 3.00. Φυσικά το μεγάλο στοίχημα της βραδιάς θα είναι το γκολ του Κώστα Φορτούνη που το πιστεύουμε πάρα πολύ. Αυτό το συναντάμε στην απόδοση 4.00 κάτι που σημαίνει πως είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό.  

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ