ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τα γκολ σε Μιλάνο και Μαδρίτη

Με τα γκολ σε Μιλάνο και Μαδρίτη

Οι «μάχες» στο Champions League επιστρέφουν και μας υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε Μαδρίτη και Μιλάνο και στις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ και Μίλαν - Κλαμπ Μπριζ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

 

ΜΙΛΑΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (19:45): Στην οχτάδα των ομάδων με δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της League Phase βρίσκεται η Μίλαν και όταν μιλάμε για την επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης, κάτι τέτοιο «χτυπάει» πολύ άσχημα. Μετά την ήττα της πρεμιέρας με 3-1 από τη Λίβερπουλ στο «Σαν Σίρο», οι «ροσονέρι» επέστρεψαν με άδεια χέρια και από τη Γερμανία, καθώς ηττήθηκαν 1-0 από τη Λεβερκούζεν. Κι αν στο πρώτο ματς το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, στο δεύτερο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε το γκολ στο 51’, αλλά, από εκείνο το σημείο κι έπειτα, βγήκε μπροστά, πίεσε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σίγουρα δικαιούνταν γκολ ισοφάρισης. «Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά, ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας μου» δήλωσε ο Πάουλο Φονσέκα. Στην επανέναρξη μετά τη διακοπή, επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε για την 8η αγωνιστική της Serie A και διατηρήθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

 

Στοίχημα Champions League: Η τιτανομαχία στο Μπερναμπέου και το ματς-παγίδα της Γιουβέντους

 

 

ΜΙΛΑΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (19:45): Επί αυστριακού εδάφους πανηγύρισε την πρώτη νίκη στη διοργάνωση η Κλαμπ Μπριζ. Μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας με 3-0 από τη Ντόρτμουντ, δεχόμενη τα γκολ από το 76’ και μετά, αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Στουρμ Γκρατς, την οποία νίκησε με 1-0. Το ματς κρίθηκε από ένα γκολ-ζωγραφιά του Χρήστου Τζόλη στο 23’, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να παίρνει το βραβείο του καλύτερου παίκτη του αγώνα, αλλά και τα εύσημα από τον προπονητή του. «Είναι ευλογία για κάθε προπονητή να έχει στο χορτάρι έναν ποδοσφαιριστή όπως αυτός» ήταν η ατάκα του Νίκι Χάγεν. Στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα Βελγίου μετά τη διακοπή, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Βέστερλο για την 11η αγωνιστική. Έτσι, δεν άφησε την πρωτοπόρο Γκενκ να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά των επτά βαθμών.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΙΛΑΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ)

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Αν και τα χρειάστηκε τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης μπόρεσε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Θέλτα (2-1) πηγαίνοντας έτσι χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο clasico του Σαββάτου (26/10) απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο 20' έδωσε το προβάδισμα στην «Βασίλισσα» με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, πριν ο Σουέντμπεργκ φέρει το ματς στα ίσα με το... καλησπέρα της επανάληψης (51'). Κάπου εκεί ο Κάρλο Αντσελότι ανακάτεψε την τράπουλα ρίχνοντας στο ματς τους Μόντριτς και Ροντρίγκο με τον πρώτο να... σερβίρει στον Βινίσιους για το 2-1 στο 66'. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους με τον Δουβίκα μάλιστα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για την ισοφάριση. Έπειτα και από αυτό το αποτέλεσμα η Ρεάλ παρέμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Πριν από την «μάχη» με την Μπαρτσελόνα όμως υπάρχει το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League το οποίο χρειάζεται αρκετή προσοχή

 

Δες εδώ το σημερινό πρόγραμμα του Champions League

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Άστραψε και... βρόντηξε η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στην Σέλτικ την οποία και συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-1. Οι Σκωτσέζοι εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί μονάχα για 10 λεπτά, μιας και στη συνέχεια οι Βεστφαλοί μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Νούρι Σαχίν ο Αντεγιέμι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Κάπως έτσι οι Γερμανοί έφτασαν εμφατικό στο 2Χ2, μιας και είχε προηγηθεί και το 3-0 της πρεμιέρας απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ. Απόψε έχει μπροστά της μια αρκετά δύσκολη «αποστολή», μιας και δοκιμάζεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα remake του περσινού τελικού. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Σαν Πάουλι σε ένα παιχνίδι που αν και τα... χρειάστηκε τελικά μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στο φινάλε χάρη στο τέρμα του Γκιρασί στο 83'. Μια πολύ σημαντική νίκη που την είχε τεράστια ανάγκη, μιας και είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος από την Ουνιόν Βερολίνου με 2-1.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)

 

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ