ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ψυχολογία του Μοράτα, τα γκολ στο Παρίσι και το φαβορί

Η ψυχολογία του Μοράτα, τα γκολ στο Παρίσι και το φαβορί

Επιστροφή στην δράση στο Champions League, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να ανάβει ξανά τις μηχανές της με σκοπό να προσφέρει θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες.

Έχουμε εντοπίσει για σήμερα (22/10/24) τα καλύτερα σημεία του Champions League και παρακάτω έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά ημέρας.

Τα καλύτερα σημεία του Champions League (22/10/24)

Ο σκόρερ του ChampionsLeague

Η Μίλαν ηττήθηκε στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ (3-1 από Λίβερπουλ και 1-0 από Λεβερκούζεν). Περιθώρια για τρίτη γκέλα δεν υπάρχουν εάν δε θέλει να χάσει νωρίς το τρένο. Η Μπριζ είναι σαφώς πιο βατός αντίπαλος από τις δύο προαναφερόμενες, αν και θέλει να διεκδικήσει σήμερα το κάτι παραπάνω, όπως προαναφέραμε. Για να διεκδικήσει η Μίλαν, παρόλα αυτά, θετικό αποτέλεσμα πρέπει να σκοράρει. Αυτό είναι δουλειά του φορ Μοράτα, ο οποίος δήλωσε ότι βρήκε το χαμόγελό του με τη μεταγραφή στον ιταλικό σύλλογο. Έχει την ευκαιρία απόψε να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ: Να σκοράρει ο Μοράτα (2,50) / Τρίτη 19.45

Το φαβορί του ChampionsLeague

Ευκαιρία μοναδική έχει σήμερα η Χιρόνα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο Champions League κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Καταλανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, ενώ οι 2 ήττες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τους ρίχνουν από νωρίς στα δύσκολα. Ο σημερινός αντίπαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση ισχυρός και έμπειρος όπως οι προηγούμενοι, οπότε ακόμα και με απουσίες μπορούν να κερδίσουν.

Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας: 1 (1.21) / Τρίτη 22:00

Το Value Over του Champions League

Συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στα πρωταθλήματά τους Παρί και Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια μετρούν μόνο νίκες ως τώρα στην Ολλανδία και επικράτησαν και με άνεση της Αλκμάαρ, σε ένα παιχνίδι που είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχαν από νωρίς 2 τέρματα, με αποτέλεσμα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Άλλο Eredivisie, όμως και άλλο Champions League. Η Παρί φέτος είναι πολύ πιο ομαδική, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και βρίσκει με συνέπεια δίχτυα. Έχει βέβαια τα… θεματάκια της στην άμυνα, στα οποία μπορούν να πατήσουν οι Ολλανδοί. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Over 3.5 σε απόδοση 2,10 από τις στοιχηματικές εταιρείες. Σημείο που έφερε στα 4/5 τελευταία εντός η Παρί και στα 3/5 εκτός η PSV. Θα περιμέναμε κάτι λιγότερο σαν απόδοση, όμως από τη στιγμή που το βρήκαμε σε τέτοια τιμή, υπάρχει αξία.

Παρί Σεν Ζερμέν – PSV Αϊντχόφεν: Over 3.5 (2.10) / Τρίτη 22:00

Τα καλύτερα σημεία του Champions League (22/10/24) – BetMarket Επιλογές

Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ: Να σκοράρει ο Μοράτα (2,50) / Τρίτη 19.45

Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας: 1 (1.21) / Τρίτη 22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – PSV Αϊντχόφεν: Over 3.5 (2.10) / 22:00

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ