ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάνει το καθήκον της η Ντόρτμουντ - Μεγάλη «μάχη» στην Πόλη

Κάνει το καθήκον της η Ντόρτμουντ - Μεγάλη «μάχη» στην Πόλη

Έπειτα από την ολοκλήρωση των Εθνικών υποχρεώσεων, η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφει στο σημερινό (18/10) κουπόνι, το οποίο για ακόμη μια μέρα έχει και… άρωμα, Euroleague. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματοςαπό την ομάδα του Stoiximaview.

 

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30): Παρότι προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος και έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, ηττήθηκε τελικά από την Μακάμπι στο Βελιγράδι την Τρίτη. Σε παιχνίδι που έδειξε πως έχει τεράστιο αμυντικό πρόβλημα καθώς δέχθηκε 93 πόντους! Έτσι, πήγε στράφι το πρώτο πολύ καλό παιχνίδι του Νουόρα, ο οποίος αποκτήθηκε για να αποτελεί τον δεύτερο επιθετικό πόλο στην περιφέρεια με τον Λάρκιν. Της στοίχισε και η απουσία του τιμωρημένου λόγω του επεισοδίου με τον Μπιμπέροβιτς στο ματς με την Φενέρ, Ελάιζα Μπράιαντ, ο οποίος σήμερα επιστρέφει. Αμφίβολοι με τις πιθανότητες υπέρ τους είναι οι Λάρκιν και Οτούρου, οι οποίοι απεκόμισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών. Εκτός δράσης είναι ο Χόλατζ. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και θα έχει σύμμαχο την έδρα της.

 

Δες τι αποδόσεις για τον Νικητή της Euroleague

 

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30): Δείχνοντας εμφανή σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, κατάφερε να νικήσει με ευκολία την Ολίμπια Μιλάνο την Τρίτη στο ΣΕΦ και πήγε με καλή ψυχολογία στην Τουρκία. Για να νικήσει την Εφές για πρώτη φορά από το 2017 και έπειτα και να φτάσει το ρεκόρ του στο 3-1. Ο Ολυμπιακός έχει ξανά διαθέσιμο στις προπονήσεις τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος όμως δεν θα μπει στην δωδεκάδα λόγω ανετοιμότητας, ενώ εκτός παραμένει ο Γουίλιαμς-Γκος. Όπως και ο Κίναν Έβανς, ο οποίος υπολογίζεται από Ιανουάριο. Εκτός δωδεκάδας έμεινε και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Είναι ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί να νικήσει οπουδήποτε αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ακόμα όμως δεν έχει αποκτήσει την σταθερότητα και την αγωνιστική χημεία για να μπορείς να την εμπιστευτείς στοιχηματικά σε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Μπορεί να νικήσει, αλλά λογικά αυτό θα γίνει στην λεπτομέρεια.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΕΝΤ ΠΑΟΥΛΙ (21:30): Η Ντόρτμουντ έχασε 2-1 στο Βερολίνο από την Ουνιόν, σε ένα ματς που πήρε ό,τι άξιζε. Δηλαδή, τίποτα. Κάκιστη η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να κυνηγάει με τα γκολ του Βογκτ (πέναλτι) στο 26’ και του Βέρτεσεν στο 45’, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. Μείωσε στο 62’ με το ωραίο πλασέ του Ριέρσον, από την κάθετη του Μπραντ, όμως, δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Θα περίμενε κανείς να έπαιρνε μεγαλύτερα ρίσκα, αλλά ίσως και να μην της βγήκε το ματς. Υποτονική σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, βελτίωσε κάπως την εικόνα της στο δεύτερο, αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιούται κάτι. Ήταν η δεύτερη ήττα που κάνει στη λίγκα, μετά το διασυρμό από την Στουτγκάρδη (5-1) στις 22 Σεπτεμβρίου και ενώ ήρθε λίγες μέρες μετά το εμφατικό 7-1 επί της Σέλτικ στο Champions League. Η... προσγείωση, κοινώς, ήταν απότομη. Επίσης, για την ιστορία, μετά το αποψινό ματς, πηγαίνει στη Μαδρίτη για έναν σπουδαίο αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, στο... remake του περσινού τελικού της διοργάνωσης.

Δες εδώ τι παίζει σήμερα

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΕΝΤ ΠΑΟΥΛΙ (21:30): Η Σεντ Πάουλι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην σπουδαία νίκη της επί της Φράιμπουργκ με 3-0 και μάλιστα εκτός έδρας. Και γνώρισε την εντός έδρας ήττα, με το ίδιο σκορ, από τη Μάιντς. Δεν ήταν κακή η εικόνα της, αλλά σε αυτό το επίπεδο τα λάθη «πληρώνονται» και από δύο τέτοια έγινε το σκορ 2-0 στο 16’ κιόλας! Στο 5’ ο τερματοφύλακάς της, Βασίλι, έκανε λάθος έξοδο και ο Μπούρκαρντ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 16’ ο στόπερ της, Σμιθ, έκανε λάθος πάσα, και ο Σιμπ με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς, είχε ευκαιρίες να μειώσει και να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα, όμως, η αποτελεσματικότητα της Μάιντς έκανε τη διαφορά. Κάπως έτσι, έμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και έχει συνολικά 4 βαθμούς, μαζί με το (ανέλπιστο) 0-0 απέναντι στη Λειψία. Θα χρειαστεί να διορθώσει αρκετά πράγματα για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και να πετύχει τον στόχο της στο πρωτάθλημα.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΕΝΤ ΠΑΟΥΛΙ)

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματοςαλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκεττένιςκαι NBA.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ