ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ανωτερότητα της Ισπανίας και τα γκολ στην Πολωνία

Η ανωτερότητα της Ισπανίας και τα γκολ στην Πολωνία

Ξανά με το Nations League θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς η δράση δε σταματάει αυτές τις μέρες. Τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν είναι το Ισπανία - Δανία και το Πολωνία - Πορτογαλία.

Ισπανία - Δανία (21:45)

Ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο της League A. Η Ισπανία συνεχίζει στους ρυθμούς που μας άφησε στο Euro 2024. Μπορεί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης να έφερε λευκή ισοπαλία στη Σερβία, όμως την επόμενη αγωνιστική έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Ελβετίας. Εντυπωσιακό σερί 9 αήττητων αγώνων για την ομάδα του Ντε Λα Φουέντε που μαζί με τα φιλικά ανεβαίνουν στα 12. Με εξαίρεση το ματς με τη Σερβία έχει σκοράρει σε όλα τα υπόλοιπα και με τη ποιότητα και το ταλέντο του ρόστερ της είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες αλλά αν δούμε τις κλήσεις θα διαπιστώσουμε και το βάθος που διαθέτει αυτή η ομάδα.

Με το δύο στα δύο έχει ξεκινήσει το Nations League η Δανία. Εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα στο έπακρον, αφού νίκησε με 2-0 τις Σερβία και Ελβετία. Έχει μία πολύ καλή ομάδα, που είναι συμπαγής αμυντικά και δεν απειλείται συχνά. Το έργο της κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι πολύ δύσκολο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς αλλά μπορεί να της βάλει δύσκολα. Έχει κάποιες απουσίες βέβαια στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Η Ισπανία έχει αποδείξει πως όταν είναι σε καλή μέρα δεν υπάρχει εθνική ομάδα που να μπορεί να την αντιμετωπίσει. Εάν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης θα πάρει τη νίκη, η οποία όμως προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση. Γι' αυτό κι εμείς θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με το Over 1.5 σε απόδοση 1.70 από τη Stoiximan.

Πολωνία - Πορτογαλία (21:45)

Η Πολωνία πήρε μεγάλη νίκη την 1η αγωνιστική στην έδρα της Σκωτίας με σκορ 3-2 και γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα αφού έχασε από την Κροατία εκτός έδρας με 2-1. Ιδιαίτερα δύσκολο το αποψινό παιχνίδι που αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου, αλλά διαθέτει μία πολύ δυνατή έδρα στην οποία μπορεί να μεταμορφωθεί και να αποδώσει σε υψηλά στάνταρ.

Από την άλλη, η Πορτογαλία έχει κάνει το 2/2 αφού κέρδισε στην έδρα της Σκωτίας και της Κροατίας, αμφότερες με 2-1. Είναι η πρώτη της δοκιμασία σε εκτός έδρας ματς και μένει να φανεί αν αυτό θα την επηρεάσει στην απόδοσή της. Είναι υπερπλήρης σε όλες τις γραμμές, η ποιότητά της είναι δεδομένη αλλά πρέπει ο Μαρτίνεθ να την κάνει περισσότερο ομάδα.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση από άποψη ποιότητας, όπου η Πορτογαλία υπερτερεί και με διαφορά. Όμως, δεν είναι εύκολη η έξοδος στη Πολωνία που έχει μία «καυτή» έδρα. Γι' αυτό και θα ποντάρουμε στα γκολ και συγκεκριμένα στο Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Οι Πορτογάλοι είναι ομάδα που επιδιώκουν γρήγορο ρυθμό και μπορούν να παρασύρουν τους γηπεδούχους.

Οι επιλογές μου

21:45, Ισπανία - Δανία: 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.70

21:45, Πολωνία - Πορτογαλία: Over 2.5 σε απόδοση 1.85

Διαβάστε στο BetMarket.gr για στοίχημα εκλογές ΠΑΣΟΚ – Όλες οι εξελίξεις και οι αποδόσεις ενόψει του β’ γύρου!

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ