ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Live streaming

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Live streaming

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Ένα γκολ του Πιερό (30′) και ακόμη ένα από τον Άμραμπατ (92′), από την άσπρη βούλα ήταν αυτά στέρησαν τους βαθμούς από το τριφύλλι. Ένα τριφύλλι το οποίο άρχισε… στραβά και στο Europa Conference League εκεί όπου στην πρεμιέρα του κόντρα στην Μπόρακ Μπάνια Λούκα έμεινε στο 1-1. «Αναμφίβολα είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για το πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα γιατί είναι ένα clasico, είναι ένα ντέρμπι. Kαταρχάς, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως μπορώ να είμαι κι εγώ μέρος ενός τέτοιους σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Ενός clasico, ενός ντέρμπι όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Είναι πάρα πολύ σημαντική η συμμετοχή. Όπως ξέρετε υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι παίκτες των clasico, όπως και ομάδες αντίστοιχα. Το πιο σημαντικό πράγμα σ’ αυτά τα ματς είναι η νοοτροπία. Θα έλεγα πως είναι σημαντική η θέληση, η όρεξη. Είναι σημαντικό να το θες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και η ποιότητα, αλλά και το πλάνο που αναφέρετε, παίζουν τον σημαντικό τους ρόλο. Αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχικότητα και όπως είπα και πριν η νοοτροπία», τόνισε ο Ντιέγκο Αλόνσο ενόψει του μεγάλου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Διαφορετική είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό, που έπειτα από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (ισοπαλία με Παναιτωλικό και ήττα από τον Άρη), κατάφερε να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 επί του Ατρομήτου. Εξίσου περίφημα τα πήγε και στην Ευρώπη εκεί όπου επικράτησε με το εμφατικό 3-0 επί της Μπράγκα στο «Γ.Καραϊσκάκης» παίρνοντας έτσι το πρώτο του τρίποντο στο Europa League. «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας. Η συγκέντρωση, η συνέπεια και η όρεξη που έδειξαν να πιέσουν ψηλά τον αντίπαλο. Είναι αυτά ακριβώς που θέλουμε και όταν τα κάνουμε μας βοηθάει να παίζουμε πολύ καλύτερα. Αυτό λέω στους ποδοσφαιριστές συνέχεια. Όταν εμείς είμαστε έτσι στον αγωνιστικό χώρο, τότε ο αντίπαλος πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να μας κερδίσει. Δεν χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές γιατί παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Λόγω της μεγάλης αντιπαλότητας που υπάρχει το παιχνίδι αυτό ενδιαφέρει όλο τον κόσμο και το κάνει πολύ σημαντικό. Περιμένουμε να δούμε πολύ μεγάλη όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, περιμένουμε να δούμε ένταση με την έννοια της ενέργειας μέσα στο γήπεδο και εμείς θέλουμε να σταθούμε αντάξιοι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι», υπογράμμισε ο κόουτς των ερυθρολεύκων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ