ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν τον σταματάει κανείς : Ο Ελ Καμπί σκοράρει , τον τελειώνει και πληρώνει 3!

Δεν τον σταματάει κανείς : Ο Ελ Καμπί σκοράρει , τον τελειώνει και πληρώνει 3!

Πατάει «γκάζι» ο Ολυμπιακός μέσα στο ΟΑΚΑ για να τελειώσει τον Παναθηναϊκό! Οι κάτοχοι του Conference League είναι αποφασισμένοι να βάψουν «ερυθρόλευκο» το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν για να διατηρηθούν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και να βυθίσουν τους «πράσινους» στην κρίση.

 

Στο τερέν του ΟΑΚΑ θα παραταχθούν δύο ομάδες με άκρως αντίθετη πορεία στη Super League. Ο Παναθηναϊκός με το ζόρι νίκησε Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό και την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 με την αδύναμη Μπόρατς στη Βοσνία. Οι «πράσινοι» φοβούνται και τη σκιά τους, ενώ ο Ολυμπιακός σκοράρει με άνεση και το 3-0 κόντρα στην Μπράγκα εκτόξευσε την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Στο ντέρμπι οι «ερυθρόλευκες» μηχανές θα δουλέψουν σε υψηλές στροφές και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταστρώσει επιθετικό πλάνο. Η νίκη του Ολυμπιακού κοστολογείται σε απόδοση 2.95.  

 

Παρότι βρισκόμαστε στα πρώτα ματς της σεζόν στην επιθετική γραμμή ήδη ο Ελ Καμπί λάμπει με 4 γκολ σε 6 συμμετοχές στη Super League. Ο Μαροκινός επιθετικός κάτι χρωστάει στον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχει σκοράρει ποτέ (σε 4 ματς) σε ντέρμπι «αιωνίων». Μάλιστα, είναι και ζεστός μετά τα δύο γκολ που πέτυχε με την Μπράγκα. Απόδοση 3.00 να σκοράρει ο Ελ Καμπί οποιαδήποτε στιγμή.

 

Από το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να λείψουν οι «μάχες» και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Οι άμυνες των δύο ομάδων θα δεχθούν πίεση και οι επιθετικοί του Ολυμπιακού διαθέτουν την ποιότητα για να σκορπίσουν πανικό στην «πράσινη» άμυνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός δέχθηκε αμέτρητες φάσεις από την Καλλιθέα, με την ΑΕΚ τα έκανε θάλασσα και με την Μπόρατς είδε την εστία του να παραβιάζεται.  Καταλογισμός πέναλτι στο ντέρμπι σε απόδοση 2.65.

     

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ