ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

O Θρύλος υποδέχεται την Μπράγκα με καυτό Ελ Καμπί σε απόδοση 4,5!

O Θρύλος υποδέχεται την Μπράγκα με καυτό Ελ Καμπί σε απόδοση 4,5!

Ώρα για αντίδραση και απάντηση στο σπίτι του! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα (19:45) με μοναδικό στόχο την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη.

Η ατυχία κόντρα στη Λυών έφερε ήττα και ο Θρύλος επιστρέφει τώρα στην έδρα του για ένα ματς με «πρέπει». Το επίπεδο είναι υψηλό και δεν χωρά αμφιβολία πως η Μπράγκα είναι μία καλή οάδα, αλλά, ας μη γελιόμαστε: Ο καλός, σοβαρός και… κουπάτος Ολυμπιακός δεν «βλέπει» κανέναν στο κάστρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και είναι προφανές πως μπορεί να επιβάλλει το ρυθμό του κόντρα στους Πορτογάλους.

Είτε παίξει με τριάδα, είτε με τετράδα στην άμυνα, το κίνητρο και η δίψα του Θρύλου δημιουργούν το κατάλληλο «παζλ» για την επικράτηση των γηπεδούχων, που προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Ο Μεντιλίμπαρ φρόντισε να δουλέψει τις τελευταίες μέρες στα κακώς κείμενα της ομάδας του και δεν δίστασε να ρίξει… γκάζια στους παίκτες του. Η ανάγκη του Ολυμπιακού να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, σε συνδυασμό με το vibe του γηπέδου και την ποιότητα των «ερυθρόλευκων», οδηγούν την πλάστιγγα προς ένα πρώτο ημίχρονο κυριαρχίας από τους Πειραιώτες. Στο 2.35 το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός μέχρι το 45ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όσο για το ποιος μπορεί να πρωταγωνιστήσει; Η κάμερα στρέφεται στο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο έμπειρος φορ έκανε… όργια πέρσι στο Conference League και έχει πατήσει «γκάζι» για να ανέβει και φέτος. Η Μπράγκα αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα αμυντικά, ο Μαροκινός δεν… πιάνεται στην καλή του βραδιά και το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στο ματς σε απόδοση 4.50.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ