ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα τρελάνει πάλι την Ευρώπη! 50 απόδοση η πρόκριση του Θρύλου!

Θα τρελάνει πάλι την Ευρώπη! 50 απόδοση η πρόκριση του Θρύλου!

Ο κάτοχος του Conference League, Ολυμπιακός, ξεκινάει το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι με στόχο να βάλει τη σφραγίδα του και στη League Phase του Europa League!

 

Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη αντιμετωπίζουν τη Λυών στη Γαλλία και δηλώνουν αποφασισμένοι να μπουν με το δεξί στην ανανεωμένη διοργάνωση για να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.

 

Μοναδική προσφορά* για τη πρόκριση του Ολυμπιακού

στη φάση των «16» του Europa League

 

Ο λαός λέει ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» και οι παίχτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέδειξαν με την περυσινή κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας ότι πλέον γνωρίζουν το μονοπάτι της επιτυχίας και εκτός συνόρων.

Το τεχνικό επιτελείο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να πατήσουν… delete στην ήττα από τον Άρη, αφού το ζητούμενο είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στην 1η αγωνιστική του Europa League μέσα στο «Groupama Stadium» της Λυών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες στη συνέχεια έχουν σαφώς πιο βατούς αντιπάλους με 4 ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Μπράγκα, Ρέιντζερς, Τβέντε, Καραμπάγκ) και 3 μακριά από το Φάληρο (Μάλμε, Στεάουα Βουκουρεστίου και Πόρτο).

 

Η Λυών την Κυριακή ηττήθηκε (2-3) εντός έδρα στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ παρουσιάζοντας αρκετές ανορθογραφίες στην άμυνα. Αυτές κάλλιστα μπορεί να τις εκμεταλλευτεί και η παρέα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τα λιοντάρια του Πειραιά θα μπουν αγριεμένα στο τέρεν.

 

Η απευθείας πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League προσφέρεται σε σούπερ απόδοση 50!

 

Με βάση όλα τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι στον Ολυμπιακό έχουν κυκλώσει στο ημερολόγιό τους το παιχνίδι στη Γαλλία, καθώς γνωρίζουν ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα επί της Λυών θα πάρουν σημαντικό προβάδισμα ακόμα και για απευθείας πρόκριση στους 16! Η «ερυθρόλευκη» πρόκριση απευθείας στη φάση των «16» του Europa League προσφέρεται στη Novibet σε σούπερ απόδοση 50!    

 

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ